Ronadelles

Cims del Montsant

Negre DO Montsant

COM ÉS AQUEST VI?

Cims del Montsant és el nou vi negre del celler Ronadelles, un homenatge al Montsant més natural, salvatge i indòmit.


CARTA D'AMOR AL MONTSANT

Aquest vi és panoràmic, com les vistes de la Serralada del Montsant, on els dies clars es veu fins i tot l'illa de Mallorca. És un reconeixement a la pau dels cims.


SEGELL DE VITICULTOR - ELABORADOR

El Cims del Montsant és el primer vi que porta un nou segell de la DO Montsant que certifica que el vi s'elabora només amb raïm de vinyes pròpies.


VI VERSÀTIL I FÀCIL DE BEURE

És un vi negre rodó, fresc, amb els tanins arrodonits, que es mostra viu. Combina bé amb qualsevol tipus d'àpat: embotit, formatge, carn o nachos amb guacamole.  


CURIOSITATS DEL CIMS DEL MONTSANT

  • És un homenatge als cingles de la Serralada del Montsant, a mil metres d'altura, de roca nua i perfils arrodonits, que transmet la serenor i la calma ferèstega.
  • És el primer vi de la DO Montsant que porta el segell de "Viticultor-Elaborador" amb què es reconeix els cellers que fan el seu vi només amb raïms procedents de les seves finques.
  • El celler Ronadelles només ven aquest vi a la seva botiga física. Així que podríem dir que és un vi destinat als enoturistes. Pròximament també es podrà trobar als supermercats
Lloc: Cornudella de Montsant, Priorat, Tarragona
DO: DO Montsant
Raïm: Garnatxa negra i Carinyena
Criança: Criança
Temps de criança: Criança i fermentació malolàctica amb les seves mares seleccionades durant 12 mesos en foudres de roure francès de 2000 litres
Ronadelles
Altres vins del celler Ronadelles
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials