Jean Leon

PV-20

Negre DO Penedès

COM ÉS AQUEST VI?

El vi negre PV-20 és un dels vins de la gamma experimentals del celler Jean Leon, un celler situat a Torrelavit, Alt Penedès (Barcelona).

VINS EXPERIMENTALS

L'objectiu dels vins experimentals és mostrar el potencial vitivinícola del Penedès mitjançant l’elaboració de vins monovarietals i de producció limitada procedents de varietats singulars.

PETIT VERDOT, VARIETAT DE FUTUR

L'edició de 2020 es va dedicar al Petit Verdot, una aposta ferma enfront dels desafiaments del canvi climàtic. Aquest vi negre jove mostra el potencial d’aquesta desconeguda varietat resistent a climes més càlids.

EDICIÓ LIMITADA

Raïm ecològic procedent de la Finca Jean Leon per a un vi exclusiu de gran personalitat, del qual només s’han elaborat 2.523 ampolles. Els ceps són joves, plantats el 2016, en sòl del miocè argilós-calcari amb llims de grans fins i concrecions de lutites (roques sedimentàries). És un vi emparat sota el segell de qualitat de la DO Penedès.
Lloc: Torrelavit, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Petit Verdot 100%
Criança: Jove
Temps de criança: Fermentació alcohòlica durant 20 dies en tina troncocònica de ciment, 6 dies de maceració i criança posterior durant més de 6 mesos en fudre francès de 2000 litres.
Jean Leon
Altres vins del celler Jean Leon
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials