Jean Leon

CB-19

Blanc DO Penedès

COM ÉS AQUEST VI?

El vi blanc CB-19 és un dels vins de la gamma experimentals del celler Jean Leon, un celler situat a Torrelavit, Alt Penedès (Barcelona).

GAMMA DE VINS EXPERIMENTALS

L'objectiu dels vins experimentals és mostrar el potencial vitivinícola del Penedès mitjançant l’elaboració de vins monovarietals i de producció limitada procedents de varietats singulars.

CHENIN BLANC, VARIETAT D'INSPIRACIÓ

L'edició de 2019 es va dedicar al Chenin Blanc, un homenatge a la principal font d’inspiració de Jean Leon: França, les seves varietats i els seus vins. Elaborat 100% amb Chenin Blanc, CB-19 mostra l’essència aromàtica d’aquesta versàtil varietat per la qual Jean Leon sentia una enorme admiració.

VINS D'ALTURA DE FINQUES ÚNIQUES

Prové de vinyes de la finca “La Plana”, a Els Alts d’Ancosa, Aiguamúrcia, d'uns ceps plantats al 2003 a 434 metres d’alçada, en un terrer amb lleugera pendent de graves superficials, ben drenat i amb textura franco-arenosa. Producció limitada a 3.164 ampolles elaborades artesanalment amb el millor raïm ecològic seleccionat. És un vi emparat sota el segell de qualitat de la DO Penedès.
Lloc: Torrelavit, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Chenin Blanc 100%
Criança: Jove
Temps de criança: Fermentació alcohòlica durant 12 dies, en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada
Jean Leon
Altres vins del celler Jean Leon
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials