Les Vinyes del Convent

Diferents

Escumós DO Terra Alta
Uns 11,50 €

COM ÉS AQUEST VI?

Diferents és un vi escumós del celler Les Vinyes del Convent d'Horta de Sant Joan, a la Terra Alta.

VI ESCUMÓS DE QUALITAT

Diferents és un dels pocs (poquíssims) vins escumosos que s'elaboren a la Terra Alta. Com indica el seu nom, és un somni del propietari del celler Les Vinyes del Convent, Elías Gil, de mostrar la diferència en l'elaboració d'escumosos de qualitat a la Terra Alta, concretament a la zona d'Horta de Sant Joan (Tarragona).

GARNATXA BLANCA AUTÒCTONA

És un vi escumós elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Parellada. El raïm es vinifica en dipòsits d'acer inoxidable, cada varietat per separat, després de premsar el raïm veremat a mà a les vinyes que fermenti. Un cop els vins estan acabats s'elabora un cupatge i es deixa criar durant 20 mesos al celler, seguint el mètode tradicional de segona fermentació en ampolla. El resultat és un vi escumós diferent, per la presència de Garnatxa blanca, que normalment no s'utilitza per elaborar escumosos.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

L'escumos de qualitat Diferents és un vi que presenta un color groc llimona a la copa, amb ribets daurats, brillant, bombolla fina i ben integrada. Al nas, evoca tocs de pastisseria i fruits secs, molt ben integrats, propis de la segona fermentació llarga, que correspondria a un escumós de reserva. A la boca és un vi avellutat, deliciós, complex, que obre les papil·les i dóna una amplitud de tast molt interessant, com ara notes de fruites blanques, flors, avellanes, brioixeria. Ideal per celebrar moments especials a copes, o per maridar amb aperitius, plats de rostits, o cuina de festa.

Lloc: Horta de Sant Joan (Terra Alta) Tarragona
DO: DO Terra Alta
Raïm: Garnatxa Blanca, Parellada, Macabeu
Criança: Reserva
Temps de criança: 20 mesos
Les Vinyes del Convent
Altres vins del celler Les Vinyes del Convent
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials