2015

Vilosell

Negre Costers del Segre
12 € aprox.
Intens
Celler
Celler Tomàs Cusiné
Un negre per una hamburguesa prèmium
Si mai et conviden a una barbacoa d'hamburgueses, et proposem innovar. Quasi sempre es relacionen amb begudes ensucrades o amb gas.Però hi ha vins que combinen perfectament amb una hamburguesa gourmet.
Judith
Judith
Has menjat mai una hamburguesa de sis pisos amb una copa de vi? És una delícia. Els negres s’entenen molt bé amb menjars a la brasa: carn, peix o verdures. És un vi al que li agrada la barreja. Està elaborat amb fins a cinc raïms diferents. És un vi mestís i de germanor.

David
David
El que el fa més especial és ser un vi de poble amb nom de poble: el Vilosell, a les Garrigues. És tradicional, però es conserva bé. Té pedra antiga i es queda a la llengua com una estora. Però és fresc, perquè el poble d'El Vilosell s’alça dalt d’un turó.



Color
Vermell intens. Això és perquè ha envellit nou mesos en fusta
Aroma
Fruita vermella i records de torrats, com el pa de l’hamburguesa
Gust
Intens. No s’arruga ni amb la carn a la brasa, ni amb les salses ni amb les verdures. Salpebra el que mengis i és agradable pel final dolcenc.
Envelliment
Criança
Temps de criança
9 mesos en botes de roure francès
Combinació
Verdures a la brasa. No cal que l’hamburguesa sigui de vedella, pot ser de tonyina o de pollastre amb curri.
Raïm
Ull de llebre (50%), Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra, Syrah i Merlot
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials
Vins relacionats