Família Torres

Reserva Real

Negre DO Penedès
225 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Reserva Real és un dels vins més emblemàtics del celler Família Torres, i en canvi un dels més desconeguts. És un dels cinc Vins d'Antologia del celler, provinents de finques molt especials i exclusives.

NASCUT DE VINYES D'ALTURA

Neix a la finca de Les Arnes, de només 4 hectàrees, situada a a Santa Margarida d'Agulladoç, una entitat descentralitzada del poble de Mediona (Alt Penedès). Aquesta és una de les zones més altes del Penedès on plantar vinya, que semblen tenir una millor aclimatació davant de l'augment de l'escalfament global.

VARIETATS BEN ADAPTADES

La finca és d'una gran bellesa, presidida per una ermita romànica, on s'hi cultiven les varietats de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Merlot del cupatge d'aquest vi. Els sòls de llicorella li donen una personalitat molt especial. El nom del vi es remunta al 1995, quan el celler celebrava el seu 125è aniversari. La visita del rei Joan Carles I va resultar molt especial. El monarca va passejar per la finca i va tastar alguns dels seus vins i sembla ser que el provinent de Santa Margarida d'Agulladolç li va agradar especialment. D'aquí que el celler decidís embotellar una petita collita, molt excepcional, sota el nom de "Reserva Real". És un vi de la DO Penedès.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

El Reserva Real és un vi negre excepcional. Presenta un color vermell fosc, amb una capa alta. Al nas evoca sobrietat mineral, a pedra i roca, amb presència de fruita negra. A la boca presenta una línia més clàssica, molt delicada, fresca, amb un punt golós i molt complex. Té un final que escalfa la boca. 
Lloc: Santa Margarida d'Agulladolç, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Cabernet Sauvignon (82%), Cabernet Franc (12%) i Merlot (6%)
Criança: Gran Reserva
Temps de criança: 18 mesos de criança en bótes de roure nou
Família Torres
Altres vins del celler Família Torres
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials