Josep Foraster

Cava Rosat Trepat

Escumós
Brut
DO Conca de Barberà
11,70 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Cava Rosat Trepat és l'únic escumós que elabora el celler Josep Foraster, situat als afores de Montblanc, la capital de la comarca de la Conca de Barberà, a Tarragona. El Cava Rosat Trepat només s'elabora amb Trepat, la varietat de raïm més arrelada a la Conca de Barberà. El raïm procedeix d'una vinya, situada a 500 metres per sobre el nivell del mar, als vessants assoileïats de la Serra de Miramar. El terrer és d'al·luvió i argilo-calcari. Les vinyes es van plantar cap el 2010. El raïm es verema a finals de setembre. Macera en fred durant dues hores amb la pell i posteriorment fermenta amb els llevats endògens, que són els propis de la vinya. Un cop feta la segona fermentació amb el mètode clàssic envelleix en ampolla entre 18 i 30 mesos, abans del degollament. És un Cava Brut. El Rosat Trepat de Josep Foraster és un vi escumós emparat en la DO Cava.
Lloc: Montblanc (Conca de Barberà) Tarragona
DO: DO Conca de Barberà
Raïm: Trepat (100%)
Criança: Reserva
Temps de criança: De 18 a 30 mesos de criança en ampolla
Josep Foraster
Altres vins del celler Josep Foraster
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials