Abadal
Blanc
Blanc DO Pla de Bages9,30 €
COM ÉS AQUEST VI?
L'Abadal Blanc és un vi jove del celler Abadal, un dels més importants de la DO Pla de Bages. És un blanc elaborat a partir d'un cupatge de varietats tradicionals i foranes, molt habitual a la comarca. Tot i així és una mescla de raïm força inèdita, amb presència de Sauvignon Blanc, Macabeu, Picapoll i Chardonnay.
El celler Abadal està situat a Santa Maria d'Horta d'Avinyó, a la comarca del Bages (Barcelona). Els seus vins es qualifiquen sota la DO Pla de Bages. Abadal és un dels cellers més prestigiosos del Pla de Bages. Els orígens de la família Roqueta, els propietaris, es remunten al s.XII, quan es va construir la masia que encara avui en dia allotja les sales de criança del celler. Abadal cultiva varietats tradicionals del Bages, com el Picapoll blanc o el Mandó, amb altres varietats internacionals ben adaptades a la zona, com el Cabernet Sauvignon, el Syrah o el Merlot. Els seus vins tenen en comú l'expressió del terrer, les característiques vinyes envoltades de boscos del Bages, que els proporcionen un rerafons balsàmic i mineral als seus vins. Consulta la fitxa del celler Abadal a ENOTURISTA per descobrir com són les experiències d'enoturisme.
CELLER ABADAL
El celler Abadal està situat a Santa Maria d'Horta d'Avinyó, a la comarca del Bages (Barcelona). Els seus vins es qualifiquen sota la DO Pla de Bages. Abadal és un dels cellers més prestigiosos del Pla de Bages. Els orígens de la família Roqueta, els propietaris, es remunten al s.XII, quan es va construir la masia que encara avui en dia allotja les sales de criança del celler. Abadal cultiva varietats tradicionals del Bages, com el Picapoll blanc o el Mandó, amb altres varietats internacionals ben adaptades a la zona, com el Cabernet Sauvignon, el Syrah o el Merlot. Els seus vins tenen en comú l'expressió del terrer, les característiques vinyes envoltades de boscos del Bages, que els proporcionen un rerafons balsàmic i mineral als seus vins. Consulta la fitxa del celler Abadal a ENOTURISTA per descobrir com són les experiències d'enoturisme.

Lloc: Santa Maria d'Horta d'Avinyó (Bages) Barcelona
DO: DO Pla de Bages
Raïm: Sauvignon Blanc , Macabeu, Picapoll i Chardonnay
Criança: Jove
Abadal