Tomàs Cusiné

Drac Màgic blanc

Blanc DO Costers del Segre
9,95 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Drac Màgic és el vi blanc més jove del celler Tomàs Cusiné, situat a El Vilosell, a Les Garrigues (Lleida). El celler, fundat el 2003, representa el projecte més personal de Tomàs Cusiné Barber.

VINYES ECOLÒGIQUES

Les vinyes es cultiven de manera ecològica i sostenible. Els treballs a la finca es fan únicament amb adobs orgànics, deixant que la coberta vegatal faciliti el desenvolupament natural de la terra, evitant la propagació de plagues.

SAUVIGNON BLANC I MACABEU

El Drac Màgic blanc és un vi de cupatge, elaborat amb les varietats blanques Sauvignon Blanc i Macabeu. Les vinyes creixen a una altura de 700 metres sobre el nivell del mar, en terrers franca, amb llims, argila o grava. La verema es fa a principis de setembre, buscant una bona acidesa del raïm. Els gotims passen per una taula de selecció, fermenten en dipòsits d'acer inoxidable de 10.000 litres, a temperatura controlada. El Drac Màgic blanc és un vi emparat sota el segell de qualitat de la DO Costers del Segre

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

El Drac Màgic blanc presenta un color groc pàl·lid brillant. Al nas té aromes de fruita blanca, com pomes i peres, i fruita tropical, com pinya. A la boca és agradable, intens, amb un final fresc i cruixent. Ideal per beure a copes o per acompanyar amb plats de la dieta mediterània.
Lloc: El Vilosell, Les Garrigues, Lleida
DO: DO Costers del Segre
Raïm: Sauvignon blanc i Macabeu
Criança: Jove
Tomàs Cusiné
Altres vins del celler Tomàs Cusiné
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials