Albet i Noya

Efecte Brut Rosat

Escumós
Brut
DO Penedès
16,25 €

COM ÉS AQUEST VI?

L'Efecte Brut Rosat és l'escumós rosat més divertit del celler Albet i Noya. És un Clàssic Penedès que té un regust molt agradable a fruites vermelles, com un glop de maduixes.

PINOT NOIR EN ESTAT PUR

Els fans de les varietats internacionals trobaran en aquest Efecte Brut Rosat un escumós amb la singularitat del Pinot Noir, versió mediterrània del Penedès. És un raïm que dóna grans escumosos rosats, amb un extra de frescor.

El raïm amb què s'elabora prové de vinyes que s'han cultivat sota el principis de la viticultura ecològica. El celler és pioner a fer vins ecològics a l'estat. 

PAPALLONES A LA COPA

L'escumós ha fet una criança d'almenys 18 mesos i el resultat és un vi molt elegant i subtil. A la contraetiqueta posa la data de degollament i això és una garantia pel consumidor perquè ajuda a consumir-lo en el seu millor moment. És un escumós ecològic i orgànic.

I això lliga directament amb la papallona de l'etiqueta, que és molt simbòlica. El celler va començar fa dècades a fer vins ecològics i ara és la tendència entre els vins catalans. Igual que passa amb l'aleteig d'una papallona, que pot provocar un huracà a l'altra punta del món.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Combina molt bé amb plats lleugers com amanides, pastes, aperitius i pizzes. Nosaltres l'hem acompanyat d'uns espaguetis carbonara autèntics, els que es cuinen amb ous i formatge sense cap rastre de crema de llet. El resultat és molt recomanable. 
Lloc: Sant Pau d'Ordal, Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Pinot noir
Criança: Reserva
Temps de criança: Més de 18 mesos
Albet i Noya
Altres vins del celler Albet i Noya
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials