2016

Llàgrimes de tardor. Sant Josep Vins

Negre Terra Alta
Uns 8€
Social
Celler
Sant Josep Vins
Un negre per un ménage à trois

Ets dels que sempre has somiat de fer un ‘ménage à trois’? El primer és buscar una parella consolidada, oberta a noves experiències. No ens flipem. Per parelles consolidades em refereixo a bistec i patates, o macarrons i tomàquet, o escudella i galets. Ara busca-hi un tercer en concòrdia. Llàgrimes de Tardor negre, d’Agrícola Sant Josep, de la Terra Alta.

Judith
Judith

T’hauries de tatuar aquesta frase: “si porta garnatxa, endavant les atxes!”. Per què? La garnatxa és una varietat generosa,de les que s’abraça  als fanals. Amb duets autèntics,fa de ‘super glue’. Pa,formatge i garnatxa. Botifarra, seques i garnatxa. Fa ‘ménage à trois’ excel·lents. I a més té una història maca. Sabeu d’on ve aquest vi? Surt de la cooperativa agrícola de Bot,a la Terra Alta. És un poble on la majoria d’habitants van en descapotable. Bé, tenen un tractor...


David
David

L’etiqueta té més lletres que ‘La Vanguardia’ el diumenge. La cooperativa té més de 300 socis. Bot és un eixam d’abelles que cuiden el paisatge. Literalment diuen “triant aquest vi ens ajudes a preservar l’entorn”. De veritat que millora els trios. És fresc, divertit, dinàmic i generós. Una abraçada de raïm.
Color
Escarlata, una mica pecaminós
Aroma
Balsàmic i ceba caramelitzada
Gust
Fresc, divertit, s'estira com un porter contra l'escaire
Envelliment
Jove
Temps de criança
10 mesos en botes de fusta
Combinació
Escudella i carn d'olla, macarrons gratinats amb salsa de tomàquet, botifarra amb seques
Raïm
Garnatxa negra
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials
Vins relacionats