2017

Clot dels Oms. Ca n'Estella

Rosat Penedès
Uns 7 €
Salvatge
Un rosat per un pícnic a la platja

Tens un sopar especial. Per què no busques una idea salvatge? Aquesta nit soparàs sobre la sorra de la platja! Clot dels Oms rosat, del celler Ca n’Estella. Un vi per a una aventura davant del mar. Tots tenim una part d’Indiana Jones o de Lara Croft. Vinga, que no passa res per embrutar-se una mica el cul de sorra. El primer que has d’aconseguir és un vi que t’ho posi fàcil.

Judith
Judith

Aquest és un rosat amb cos i amb intensitat, però molt agradable. Com si tingués un culet de maduixa, com tu quan vas en banyador. Això vol dir que és combinable amb els menjars que vulguis. És un vi que et farà un forat al cor. Tots tenim un cor que recorda a fruites vermelles. Està fet amb una sola varietat de raïm: merlot. El seu nom ve de l’ocell merla, que és d’un color fosc i li encanten les cireres.


David
David

Si no et funciona la història dels ocells per impressionar el teu acompanyant, te’n dono una altra: aquest vi té una medalla. És el millor rosat de l’any al concurs Tastavins, que cada any premia els millors vins del Penedès. És un rosat que combina bé, fins i tot, amb sorra.
Color
Rosa fluorescent, de neó antic
Aroma
Smoothies de fruites salvatges
Gust
Fresc, potent, agradable i untuós
Envelliment
Jove
Temps de criança
Cap ni un
Combinació
Croquetes, carn arrebossada, llibrets de llom amb pernil salat i formatge emmental, risotto de bolets
Raïm
Merlot
Viticultura
Tradicional
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials