Finca Ca N'Estella

Clot dels Oms Rosat

Rosat DO Penedès
7,30€

COM ÉS AQUEST VI?

El vi Clot dels Oms rosat, del celler Finca Ca N'Estella és un rosat de la DO Penedès, elaborat únicament amb Merlot. Presenta un color rosat fluorescent, com un neó. Al nas té aromes salvatges, com un smoothies de fruits vermells. I a la boca és fresc, agradable i amb un punt salvatge.
Segur que treu el teu 'wild side'. Per això si avui l'anaves a treure en un sopar... per què no en un sopar a la platja? Gaudeix-lo sobre la sorra i viu una aventura davant del mar. El Clot dels Oms rosat és un vi amb cos i  intensitat, però molt agradable. 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

Hem tastat el Clot dels Oms rosat en un sopar a la platja, fred, sense gaire complicacions. Croquetes, carn arrebossada, llibrets de llom amb pernil salat i formatge emmental, o un risotto de bolets. És un vi que et farà un forat al cor, com la seva etiqueta. Tots tenim un cor que recorda a fruites vermelles. Està fet amb una sola varietat de raïm: merlot. El seu nom ve de l’ocell merla, que és d’un color fosc i li encanten les cireres.

Aquest és un rosat amb cos i amb intensitat, però molt agradable. Com si tingués un culet de maduixa, com tu quan vas en banyador. Això vol dir que és combinable amb els menjars que vulguis. És un vi que et farà un forat al cor. Tots tenim un cor que recorda a fruites vermelles. Està fet amb una sola varietat de raïm: merlot. El seu nom ve de l’ocell merla, que és d’un color fosc i li encanten les cireres.

Si no et funciona la història dels ocells per impressionar el teu acompanyant, te’n dono una altra: aquest vi té una medalla. És el millor rosat de l’any al concurs Tastavins, que cada any premia els millors vins del Penedès. És un rosat que combina bé, fins i tot, amb sorra.
 
Lloc: Sant Esteve Sesrovires
DO: DO Penedès
Raïm: 100% Merlot
Criança: Jove
Temps de criança: Sense Criança
Finca Ca N'Estella
Altres vins del celler Finca Ca N'Estella
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials