Altavins

Selecció Garnatxa Blanca

Blanc DO Terra Alta
32,50 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Selecció Garnatxa Blanca és un vi blanc jove del celler Altavins de Batea, a la Terra Alta, Tarragona. És un vi blanc de color daurat, amb ribets ocres. Els aromes són complexos, amb records de flors, minerals, i espècies. A la boca és potent, amb una acidesa molt ben integrada, ideal per guardar. El Selecció Garnatxa Blanca és un vi estructurat, sedós, elegant, i persistent, amb un final molt llarg en boca.

MARIDATGE

El Selecció Garnatxa Blanca és un vi delicat i elegant, ideal per acompanyar plats de peix al xup-xup com caldereta de peix, o de marisc. La seva complexitat el fan idoni per combinar amb arròs negre o paella, perquè és un vi blanc amb uns mesos de criança en bóta. La seva untuositat casa amb peixos grassos, com la tonyina. També per carns blanques, o formatges curats.

GARNATXA BLANCA 100%

El raïm del Selecció Garnatxa Blanca prové de vinyes velles, de més de 60 anys, plantades a Batea. La Garnatxa Blanca és el raïm estrella de la comarca, que cultiva un terç de tota la producció mundial. L'ampolla reconeix l'etiqueta "Garnatxa Blanca 100%", el segell de qualitat de la DO Terra Alta, que certifica que és un vi només elaborat amb aquest raïm.

SELECCIÓ ALTAVINS

La gamma Selecció del celler Altavins són els vins més exclusius del celler. Són vins monovarietals (Selecció Garnatxa Blanca, Selecció Garnatxa Peluda, o Selecció Carinyena) de finques molt seleccionades de la Terra Alta. Els Selecció mostren la personalitat de la comarca a través de vinificacions i criances, que mostren la riquesa i la diversitat de la zona.
Lloc: Batea, Terra Alta, Tarragona
DO: DO Terra Alta
Raïm: Garnatxa Blanca 100%
Criança: Jove
Temps de criança: 8 mesos en bota de roure francès
Altavins
Altres vins del celler Altavins
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials