2016

Bancal del Bosc. Vinyes Domènech

Negre Montsant
< 10€
Top 10
Celler
Vinyes Domènech
Un vi 10 per menys de 10 €
T’agrada el vi però ets una persona 10? O sigui.. que el teu límit està en 10 €. Benvingut al nostre club! Sortim de l’armari. Per la majoria de compradors, el factor més important per escollir un vi són els diners. Tasta el Bancal del Bosc negre, de Vinyes Domènech.
Judith
Judith
A un dels grups de Whatsapp on estàs munten un sopar. Tens pa artesanal? Embotits del poble? Saps fer hummus casolà? Digues que portes el vi! Hi ha vins que desperten la nostra part més orgànica. Més vegetal. I aquest té una història bona. Vinyes Domènech està a Capçanes. Tècnicament allà on Déu va perdre les espardenyes. Les vinyes formen un dònut vegetal. Això afecta el vi? I tant! Aquest raïm és com la Heidi.  Tu diràs: vols fer raïm al costat d’una carretera o enmig de la Serra de Llaberia

David
David

Vinyes Domènech és un dels set cellers catalans que té un Vi de Finca, la màxima distinció dels vins catalans. Aquest és el júnior del celler. Però està educat en els mateixos hàbits que el germà gran, el Teixar. Combina bé amb un sopar fred de pa amb tomàquet i embotits, patès i formatges. Si el Bancal del Bosc fos una persona seria d’aquelles que no es tenyeixen les canes, que diuen que l’arruga és bella (i s’ho creuen). Un vi per viure mil anys i tot per menys de 10 euros.
Color
De galta de pagesa
Aroma
Intens, verd i cruixent
Gust
Ampli, refrescant, amb fruita vermella i espècies.
Envelliment
Jove
Temps de criança
6 mesos en botes de roure
Combinació
Pà amb tomàquet, embotits, truites de patates, de carbassó i de botifarra negre amb carxofes
Raïm
Garnatxa negra, Syrah i Cabernet Sauvignon
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials