2018

La capelleta Mas Igneus

Blanc Priorat
20 €
Poderós
Celler
Mas Igneus
Un blanc per trencar tòpics del Priorat
El Priorat s'ha fet famós pels seus negres, però cada vegada estan més de moda els vins blancs. La capelleta 2018 és un bon exemple: un vi de garnatxa blanca saborós i fresc. D'entrada és potent, amb un paladar de fruita blanca, elèctrica, fresca. Poc a poc ens va quedant un pòsit més mineral i salí. Podeu comprar La capelleta 2018 només a la web del celler.

 
Judith
Judith
Un dels significats d'igneus és pedra brillant en llatí. És un vi que connecta amb el nou projecte del celler, a mans d'un nou equip amb moltes ganes de fer renèixer les vinyes velles. A Mas Igneus són pioners en agricultura ecològica al Priorat. La capelleta és un vi per fer foc nou, per començar de zero, per iniciar noves etapes. És ideal per sopars a la fresca, per fer plans de futur, per conversar amb els amics.


 

David
David
Sabeu el que és un Vi de vila? És una distinció de la DOQ Priorat per aquells vins que s'elaboren amb vinyes d'un sol municipi dels set que hi ha al Priorat. La capelleta és un vi blanc que s'ha criat quatre mesos en bótes de fusta, concretament d'acàcia i de castanyer. Són fustes més delicades que el roure i tenen una influència menor en el vi. La capelleta també s'ha elaborat amb battonage, una tècnica que permet que el vi sigui més cremós i untuós. Recomanat per menjar amb foies o formatges.Color
Groc pàlid, verdós
Aroma
Fruita blanca i herbes del camí
Gust
D'entrada poderosa, elèctrica, amb un pòsit de fruita i una mineralitat golosa
Envelliment
Criança
Temps de criança
8 mesos en bótes de castanyer i d'acàcia
Combinació
Formatges, foies, arrossos
Raïm
Garnatxa blanca
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials