2017

Lola Bel. Vinyes del Convent

Rosat Terra Alta
< 10€
Llaminer
Celler
Les Vinyes del Convent
Un rosat per una marató de sèries a la tele

Tens una quantitat ingent de pelis i sèries pendents. I avui és el dia. Què fas? Sofà, crispetes i una beguda ensucrada? No! Avui, el Lola Bel, un rosat del celler Les Vinyes del Convent. Un vi per fer una marató de tele.

Judith
Judith
Que aixequi la mà qui alguna vegada compra vi per la imatge. Aquesta és molt atractiva. El tap és de de vidre i no hi ha res de paper a l'etiqueta. A més, Lola Bel és el nom de la mare del viticultor, Elias Gil, d'Horta de Sant Joan. 

David
David
Sabeu com es fa un rosat? Tot el raïm és blanc per dins. El que li dona color és la pell. Pel vi blanc, s’utilitza pell blanca i pel negre, pell negre. Així de fàcil. I pel vi rosat? Pell negre macerada només una estoneta. El color és més pujat o menys en funció de les hores que la pell hagi estat en contacte amb el vi. El resultat pot ser un vi fluorescent, asalmonat o el que s’anomena “pell de ceba”. És com si el vi prengués el sol. 



Color
Pell de ceba
Aroma
Maduixes amb nata
Gust
Afruïtat i refrescant
Envelliment
Jove
Temps de criança
Uns mesos de criança. De la verema fins a l'abril, aproximadament.
Combinació
Crispetes, llaminadures, palets de pa amb sal maldon i mantega, patates fregides
Raïm
Garnatxa Peluda
Viticultura
Ecològica
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials