Carol Vallès

Trastocat

Escumós
Brut
DO Cava
12,50 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Trastocat és un cava de Guarda Superior Reserva de Cellers Carol Vallès, que forma part dels "Caves de la família".
 

TRASTOCAT PEL CAVA

El Trasto era el gos de la família Carol. Un animal que va deixar petjada, perquè era una mascota fidel, noble i sincera. El Cava és una imatge d'aquestes virtuts, amb una etiqueta pròxima i emotiva. Un homenatge a la mascota que molta gent ha tingut.  
 

CAVA SENSE COMPLICACIONS

El Trastocat és un Cava Extra Brut. Un escumós pensat pels qui busquen nous productes, de qualitat, i elaborats amb mentalitat fresca i dinàmica. És un cava de tota la vida, elaborat amb les tres varietats tradicionals del Penedès: Macabeu, Xarel·lo i Parellada.
 

IDEAL PER PRENDRE A COPES 

Els caves més frescos i desacomplexats es prenen entre hores. El Trastocat està pensat per consumir amb un aperitiu, per exemple, amb olives, escopinyes, o patates fregides. És un escumós que va bé per començar un àpat, per picar, o per fer unes tapes
 

ESCUMOSOS TRADICIONALS

Cellers Carol Vallès elabora caves artesans, rimant a mà les ampolles, fent l'aclarit en pupitres, i desgorjant a mà cada ampolla. 
 

COMPROMÍS AMB LA NATURA

Joan Vallès funda el celler el 1996 i decideix establir-se a l'antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis als voltants de 1900. La segona generació segueix compromesa amb els valors de respectar l'entorn, les llargues criances (només elaboren Caves de Guarda Superior) i l'aposta per a la sostenibilitat.
 

CULTIU ECOLÒGIC

Les vinyes de Cellers Carol Vallès estan certificades en cultiu ecològic pel CCPAE. Això vol dir que totes les feines a la vinya procuren ser el màxim de sostenibles, sense utilitzar insecticides químics ni herbicides, per tal de mantenir les cobertes vegetals espontànies, que afavoreixen la humitat i l'esponjositat del terra. Tot plegat contribueix a protegir la biodiversitat de l'entorn, que protegeix la vinya.
Lloc: Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Cava
Raïm: Macabeu (40%), Xarel·lo (30%) i Parellada (30%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Reserva
Temps d'envelliment: Un mínim de 24 mesos en rima
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2019
Carol Vallès
Altres vins del celler Carol Vallès
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials