Carol Vallès

Rossinyol

Escumós
Brut nature
DO Cava
23,00€

COM ÉS AQUEST VI?

El Rossinyol és un Cava de Guarda Superior Gran Reserva de Cellers Carol Vallès, que forma part dels "Caves de Col·lecció".


CAVA D'EDICIÓ LIMITADA 

Cellers Carol Vallès elabora menys de 5.000 ampolles (totes numerades) del cava Rossinyol. És un escumós fruit de les millors anyades, elaborat amb un cupatge de varietats clàssiques franceses, com el Chardonnay i el Pinot Noir.ROSSINYOL DE CAROL VALLÈS

Els caves de Col·leció, com aquest Rossinyol, són un homenatge a la fusió entre la viticultura ecològica, compromesa amb la sostenibilitat i guardians de la biodiversitat amb la fauna que envolta els Cellers Carol Vallès, als afores de Can Cartró, envoltats de vinyes, bosc i oliveres.


CAVA PER A PLATS DE CULLERA

El Rossinyol és un cava complex, que ha envellit més de 50 mesos en rimes del celler Carol Vallès. Té una bombolla fina i delicada. És llarg i untuós, amb notes perfumades per a les varietats. Té una frescor accentuada, però destaquen les notes pròpies de la llarga criança. Ideal per a plats d'hivern o carns.   


ESCUMOSOS TRADICIONALS

Cellers Carol Vallès elabora caves artesans, rimant a mà les ampolles, fent l'aclarit en pupitres, i desgorjant a mà cada ampolla. 
 

COMPROMÍS AMB LA NATURA

Joan Vallès funda el celler el 1996 i decideix establir-se a l'antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis als voltants de 1900. La segona generació segueix compromesa amb els valors de respectar l'entorn, les llargues criances (només elaboren Caves de Guarda Superior) i l'aposta per a la sostenibilitat.
 

CULTIU ECOLÒGIC

Les vinyes de Cellers Carol Vallès estan certificades en cultiu ecològic pel CCPAE. Això vol dir que totes les feines a la vinya procuren ser el màxim de sostenibles, sense utilitzar insecticides químics ni herbicides, per tal de mantenir les cobertes vegetals espontànies, que afavoreixen la humitat i l'esponjositat del terra. Tot plegat contribueix a protegir la biodiversitat de l'entorn, que protegeix la vinya.
Lloc: Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Cava
Raïm: Chardonnay (50%), Pinot Noir (50%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Gran Reserva
Temps d'envelliment: Més de 50 mesos en rimes a les caves
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2017
Carol Vallès
Altres vins del celler Carol Vallès
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials