La Vinyeta
Puntiapart
Negre DO EmpordàCOM ÉS AQUEST VI?
El Puntiapart és el vi negre més reflexiu del celler La Vinyeta, situat a Mollet de Perelada (Alt Empordà) Girona. És un vi negre de guarda, elaborat amb una majoria de Cabernet Sauvignon i una part de Carinyena (o Samsó) de vinyes velles, de més de 80 anys d'edat. El celler La Vinyeta cultiva les seves vinyes amb producció integrada, basats ens els principis de sostenibilitat agrícola. El vi envelleix un mínim de 12 mesos en bótes de roure francès, hongarès i romanès. Una de les curiositats és l'etiqueta, que canvia cada anyada, és que podem apreciar imatges en moviment si li donem la volta sobre si mateixa. El Puntiapart es considera la culminació del llarg camí iniciat per La Vinyeta. El Puntiapart s'embotella amb el segell de la DO Empordà.
AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?
El Puntiapart és el vi més complex i llarg del celler La Vinyeta. Un vi per gaudir un moment únic, una experiència ideal per acompanyar plats exquisits. Una reinterpretació dels vins d’aquesta terra que el va portar a ser escollit Vi del Centenari de la Costa Brava entre els millors vins negres de la DO Empordà.

Lloc: Mollet de Perelada, Alt Empordà, Girona
DO: DO Empordà
Raïm: Cabernet Sauvignon (85%) i Carinyena o Samsó (15%)
Envelliment: Criança
Temps d'envelliment: 12 mesos en bótes de roure
La Vinyeta