Carol Vallès

Pit-roig

Escumós
Brut nature
DO Cava
23,00 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Pit-roig és el Cava Rosat de Cellers Carol Vallès, un Cava de Guarda Superior Reserva que forma part dels "Caves de Col·lecció".


100% PINOT NOIR

El Pit-roig només es produeix a les millors anyades. Té una edició limitada i les ampolles estan numerades. És un cava Brut Nature, sense sucres afegits, per apreciar la riquesa de la varietat Pinot noir.
 

FRUITS VERMELLS I FLORS

El Pit-Roig és un cava rosat fresc i agradable. A la boca té una bombolla fina i persistent. Al nas hi destaques notes florals, com de rosa i lliris. A la boca presenta un bon equil·libri entre fruites vermelles i acidesa ben balancejada. Cellers Carol Vallès el defineix com "un cava alegre i divertit, però de gran elegància".


APERITIUS I MARISCS

Tot i que el Pit-Roig és un cava versàtil i fresc, com per fer una copa, i amb prou presència com per sortir de titular als brunchs de Cellers Carol Vallès, potser el seu maridatge creix amb plats de marisc, peix marinat, macerats, crus o en salaó.
 

ESCUMOSOS TRADICIONALS


Cellers Carol Vallès elabora caves artesans, rimant a mà les ampolles, fent l'aclarit en pupitres, i desgorjant a mà cada ampolla. 
 

COMPROMÍS AMB LA NATURA


Joan Vallès funda el celler el 1996 i decideix establir-se a l'antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis als voltants de 1900. La segona generació segueix compromesa amb els valors de respectar l'entorn, les llargues criances (només elaboren Caves de Guarda Superior) i l'aposta per a la sostenibilitat.
 

CULTIU ECOLÒGIC


Les vinyes de Cellers Carol Vallès estan certificades en cultiu ecològic pel CCPAE. Això vol dir que totes les feines a la vinya procuren ser el màxim de sostenibles, sense utilitzar insecticides químics ni herbicides, per tal de mantenir les cobertes vegetals espontànies, que afavoreixen la humitat i l'esponjositat del terra. Tot plegat contribueix a protegir la biodiversitat de l'entorn, que protegeix la vinya.
Lloc: Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Cava
Raïm: Pinot Noir (100%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Reserva
Temps d'envelliment: Uns 24 mesos en rimes a les caves
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2019
Carol Vallès
Altres vins del celler Carol Vallès
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials