Carol Vallès

Millenium Gran Reserva Familiar

Escumós
Brut
DO Cava
45,00 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Millenium Gran Reserva Familiar és el cava més prèmium dels Cellers Carol Vallès, un Brut que envelleix més de 90 mesos en rimes a les caves. 


UN CAVA, MOLTS PREMIS 

Aquest cava va guanyar el 2015 el Vinari d'Or al millor vi escumós en la categoria d'Antigues Reserves. La collita del 2006, que encara es deia Guillem Carol Millenium, es va convertir en el Millenium Gran Reserva Familiar. Aquest escumós també ha obtingut bones notes a La Guia de Vins de Catalunya i la Guía de Vinos Gourmet.


FAMÍLIA, CELLER, MASIA

El Millenium Gran Reserva Familiar de Cellers Carol Vallès ha criat més de 90 mesos en rimes a les caves. És l'expressió viva del pas del temps. Representa la maduresa del projecte i la culminació entre la primera i la segona generació: tot un retrat de família.


GALL DEL PENEDÈS I CAVA

Aquest escumos Brut està elaborat amb les tres varietats tradicionals de raïm blanc del Penedès: Macabeu, Xarel·lo i Parellada, amb una mica de Chardonnay. El celler recomana tastar-lo amb plats untuosos, com el foie, o cuina de caça, com becada, faisà, ànec, o el tradicional Gall del Penedès, amb Indicació Geogràfica Protegida.


EXPRESSIU I RIC EN MATISOS

El Millenium Gran Reserva Familiar és un cava de color daurat intens. Al nas aporta aromes propis de les llargues criances, com brioixeria. A la boca és intens, fresc, i amb matisos com fruita glacejada i codony. Els amants de les postres casolanes com el pastís de poma, el massapà i la crema catalana gaudiran amb els seus aromes madurs.


ESCUMOSOS TRADICIONALS

Cellers Carol Vallès elabora caves artesansrimant a mà les ampolles, fent l'aclarit en pupitres, i desgorjant a mà cada ampolla. 
 

COMPROMÍS AMB LA NATURA

Joan Vallès funda el celler el 1996 i decideix establir-se a l'antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis als voltants de 1900. La segona generació segueix compromesa amb els valors de respectar l'entorn, les llargues criances (només elaboren Caves de Guarda Superior) i l'aposta per a la sostenibilitat.
 

CULTIU ECOLÒGIC

Les vinyes de Cellers Carol Vallès estan certificades en cultiu ecològic pel CCPAE. Això vol dir que totes les feines a la vinya procuren ser el màxim de sostenibles, sense utilitzar insecticides químics ni herbicides, per tal de mantenir les cobertes vegetals espontànies, que afavoreixen la humitat i l'esponjositat del terra. Tot plegat contribueix a protegir la biodiversitat de l'entorn, que protegeix la vinya.
Lloc: Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Cava
Raïm: Parellada(30%), Xarel.lo (30%), Macabeu (25%) i Chardonnay (15%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Gran Reserva
Temps d'envelliment: Més de 90 mesos en rimes a les caves
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2013
Carol Vallès
Altres vins del celler Carol Vallès
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials