Carol Vallès

Mallerenga

Escumós
Brut nature
DO Cava
23,00 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Mallerenga és un Cava de Guarda Superior Gran Reserva dels Cellers Carol Vallès, que forma part dels "Caves de Col·lecció".
 

XAREL·LO I CHARDONNAY

El Mallerenga Gran Reserva Brut Nature és un dels pocs caves que té un cupatge de Xarel·lo i Chardonnay, dues varietats amb caràcter. Això li confereix una personalitat especial. El Xarel·lo ha criant en barriques de fusta abans de la segona fermentació en ampolla per elaborar el Cava. 


CAVA GASTRONÒMIC

El Chardonnay li aporta frescor i vivesa, l'acidesa adequada per tot tipus de plats. Mentre que el Xarel·lo envellit li dóna tocs de torrats, que juntament amb la llarga criança li aporta cremositat al Cava. El Mallerenga Gran Reserva és un Brut Nature ideal per maridatges amb plats contundents.


A LA RECERCA DELS MATISOS

El Mallerenga és un Cava Brut Nature molt ric. El Xarel·lo aporta notes florals i fresques, que es fonen amb els torrats propis de la barrica. El Chardonnay li regala la fruita fresca, fins i tot madura, i l'acidesa. Tot evoluciona amb els més de 50 mesos en rimes a les caves, que li aporten complexitat.


ESCUMOSOS TRADICIONALS

Cellers Carol Vallès elabora caves artesans, rimant a mà les ampolles, fent l'aclarit en pupitres, i desgorjant a mà cada ampolla. 
 

COMPROMÍS AMB LA NATURA

Joan Vallès funda el celler el 1996 i decideix establir-se a l'antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis als voltants de 1900. La segona generació segueix compromesa amb els valors de respectar l'entorn, les llargues criances (només elaboren Caves de Guarda Superior) i l'aposta per a la sostenibilitat.
 

CULTIU ECOLÒGIC

Les vinyes de Cellers Carol Vallès estan certificades en cultiu ecològic pel CCPAE. Això vol dir que totes les feines a la vinya procuren ser el màxim de sostenibles, sense utilitzar insecticides químics ni herbicides, per tal de mantenir les cobertes vegetals espontànies, que afavoreixen la humitat i l'esponjositat del terra. Tot plegat contribueix a protegir la biodiversitat de l'entorn, que protegeix la vinya.
Lloc: Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Cava
Raïm: Xarel·lo (50%) i Chardonnay (50%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Gran Reserva
Temps d'envelliment: Més de 50 mesos en rimes a les caves
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2017
Carol Vallès
Altres vins del celler Carol Vallès
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials