Sant Josep Vins

Llàgrimes Tardor Rosat

Rosat DO Terra Alta
Uns 10€

COM ÉS AQUEST VI?

El Llàgrimes de Tardor rosat és un dels vins més nous de Sant Josep Vins amb el que volen transmetre com és la Terra Alta. És un vi molt fresc, delicat, amb aromes afuitades i un gust que es queda a la boca. Està fet amb un cupatge molt curiós de tres tipus de garnatxes, a més de carinyena. El raïm creix a la Vall del riu Canaletes en ceps que tenen prop de 40 anys de mitjana. És un vi elegant i molt fresc que té moltes combinacions possibles amb menjar. És dels rosats que es coneixen com "pell de ceba" pel seu color pàl·lid. 

CUPATGE DE TRES GARNATXES

El Llàgrimes de tardor rosat és una aposta del celler per fer un vi molt mediterrani que sigui un bon ambaixador de la Terra Alta. I combinen tres garnatxes: blanca, negra i peluda, juntament amb la carinyena. Tot el raïm procedeix dels socis de la cooperativa, que són 750 pagesos de la zona.

MARCA ICÒNICA

Els vins Llàgrimes de Tardor són molt coneguts i els més representatius d'aquesta històrica cooperativa de la Terra Alta. La gamma abarca el negre, el blanc i el darrer en arribar ha estat aquest rosat. 

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

És un vi molt fàcil de beure, ideal per fer l'aperitiu. Per la seva frescor i complexitat, és molt combinable amb diferents plats. Nosaltres l'hem acompanyat amb unes esbergínies amb formatge, tomàquets cherries i ous fetes al forn. Una recepta molt fàcil, ràpida i saludable. El Llàgrimes de Tardor rosat és un vi vegà. 
Lloc: Bot, Terra Alta, Tarragona
DO: DO Terra Alta
Raïm: Garnatxa negra, blanca i peluda i Carinyena
Envelliment: Jove
Temps d'envelliment: Dos mesos sobre les mares
Anyada: 2022
Sant Josep Vins
Altres vins del celler Sant Josep Vins
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials