Jean Leon

GB-21

Blanc DO Penedès

COM ÉS AQUEST VI?

El vi blanc GB-21 és un dels vins de la gamma experimentals del celler Jean Leon, un celler situat a Torrelavit, Alt Penedès (Barcelona).

VINS EXPERIMENTALS

L'objectiu dels vins experimentals és mostrar el potencial vitivinícola del Penedès mitjançant l’elaboració de vins monovarietals i de producció limitada procedents de varietats singulars.

GARNATXA BLANCA

L'edició de 2021 es va dedicar a la Garnatxa Blanca, com a un homenatge a la versió més intuïtiva, experimental i decidida de Jean Leon. Un monovarietal de garnatxa blanca elaborat de forma artesanal, que mostra el potencial d’aquesta varietat autòctona catalana.

EDICIÓ LIMITADA

La fermentació es va dur a terme a temperatura controlada de 15ºC en tines d’acer inoxidable durant aproximadament 11 dies. Posteriorment va fer contacte amb les seves mares (els llevats descompstos del vi, que aporten aromes i estructura) durant 4 mesos. El GB-21 és un vi exclusiu, del que únicament s’han elaborat 3.034 ampolles. És un vi emparat sota el segell de qualitat de la DO Penedès.
Lloc: Torrelavit, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Garnatxa blanca (100%)
Envelliment: Jove
Temps d'envelliment: Fermentació a temperatura controlada de 15ºC en tines d’acer inoxidable durant aproximadament 11 dies. Contacte amb les seves lies durant 4 mesos.
Anyada: 2021
Jean Leon
Altres vins del celler Jean Leon
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials