Albet i Noya

Curiosa Rosat

Rosat DO Penedès
8,95 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Curiosa Rosat és un vi pels més llaminers de la casa del celler Albet i Noya. Un rosat amb aromes intenses de fruita vermella, espècies i balsàmics. A la boca trobaràs notes de maduixes, mores, groselles, fins i tot llaminadures! És un vi molt agradable, fàcil de beure i perfecte pels que busquen un rosat sense complicacions

És un vi que combina molt bé amb embotits, arrossos i pastes.

UN VI QUE DESPERTA LA CURIOSITAT

La gamma de vins Curiosa representen els vins joves, els vins de l'any d'Albet i Noya. Són vins que no tenen cap criança (en fusta o en altres envasos). Són vins molt frescos, aromàtics i directes.

El Curiosa Rosat està elaborat amb dues varietats negres: Pinot Noir i Syrah. Vols saber d'on ve aquest color rosat pàl·lid brillant? El raïm macera amb la pell negra molt poques hores. Després se separen les pells i fermenta 25 dies a temperatura controlada (16ºC). Així surt un vi fresc, jove i aromàtic, amb un color bonic. 

TERRA SANA, CULTIU ECOLÒGIC

El raïm amb què s'elabora el Curiosa Rosat prové de vinyes que s'han cultivat sota el principis de la viticultura ecològica. El celler és pioner a fer vins ecològics a l'estat. 

Els ceps es van plantar el 1990. Les vinyes tenen un terrer argilós, molt fàcil de penetrar l'aigua i la humitat, que proporcionen vins generalment frescos. Les vinyes d'Albet i Noya estan plantades a les muntanyes d'Ordal, una part ventilada i fresca del Penedès
 
Lloc: Sant Pau d'Ordal, Subirats, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Pinot Noir i Syrah
Envelliment: Jove
Temps d'envelliment: Sense criança
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2022
Albet i Noya
Altres vins del celler Albet i Noya
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials