Josep Foraster

Cava Rosat Trepat

Escumós
Brut
DO Conca de Barberà
13,85 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Cava Rosat Trepat és l'únic escumós que elabora el celler Josep Foraster, situat als afores de Montblanc, la capital de la comarca de la Conca de Barberà, a Tarragona. El Cava Rosat Trepat només s'elabora amb Trepat, la varietat de raïm més arrelada a la Conca de Barberà. El raïm procedeix d'una vinya, situada a 500 metres per sobre el nivell del mar, als vessants assoileïats de la Serra de Miramar. El terrer és d'al·luvió i argilo-calcari. Les vinyes es van plantar cap el 2010. El raïm es verema a finals de setembre. Macera en fred durant dues hores amb la pell i posteriorment fermenta amb els llevats endògens, que són els propis de la vinya. Un cop feta la segona fermentació amb el mètode clàssic envelleix en ampolla entre 18 i 30 mesos, abans del degollament. És un Cava Brut. El Rosat Trepat de Josep Foraster és un vi escumós emparat en la DO Cava.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

El Cava Rosat Trepat Brut de Josep Foraster presenta a la copa color pell de ceba, amb una  bombolla molt fina, constant i integrada. Al nas evoca aromes de frfruita vermella, brioix i espècies. A la boca és delicat, fresc i elegant. Ideal per aperitius, peixos, arrossos, pastes i formatges cremosos.
Lloc: Montblanc, Conca de Barberà, Tarragona
DO: DO Conca de Barberà
Raïm: Trepat (100%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Reserva
Temps d'envelliment: De 18 a 30 mesos de criança en ampolla
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2021
Josep Foraster
Altres vins del celler Josep Foraster
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials