Carles Andreu

Carles Andreu Rosat Brut Reserva Barrica

Escumós
Brut
DO Cava
21,90 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Cava Rosat Brut Reserva Barrica és un vi escumós del celler Carles Andreu de Pira, molt a prop de Montblanc, la capital de la Conca de Barberà. És un cava rosat elaborat només amb la varietat Trepat, tradicional de la Conca de Barberà. El seu vi base ha fermentat en bótes de roure francès noves, i ha criat tres mesos amb les seves mares abans d'embotellar-lo per fer la segona criança. És un cava amb personalitat marcada, diferent al cava que no ha passat per fusta.   

ELABORADOR INTEGRAL DE CAVA

L'anyada 2019 és la primera amb el nou segell d'Elaborador integral de la DO Cava, que certifica que tota la vinificació del cava s'elabora al celler. 

CAVA DE GUARDA SUPERIOR

El Carles Andreu Brut Nature Reserva és un cava de Guarda Superior Reserva, que ha hagut de fer una criança mínima de 18 mesos. Tot i que en aquest cas ha reposat durant 25 mesos, afinant encara més els aromes i els gustos. L'ampolla presenta la data de desgorjat, que és el moment en què el cava ha acabat la criança, s'extreuen els llevats i s'afegeix el licor d'expedició. Amb aquesta data el celler facilita que els consumidors puguin gaudir d'aquest cava com a mínim un any després de la data, que es considera el moment òptim de consum.

COMTATS DE BARCELONA

El Carles Andreu Brut Nature Reserva és un Cava de la zona de Comtats de Barcelona, i de la subzona de la Serra de Prades, que certifica que el raïm prové de la històrica zona de la Conca de Barberà, amb els matisos propis de la regió i les varietats.

 

MÉS INFORMACIÓ

Coneix tot el detall de què és un Cava de Guarda Superior de la DO Cava.
Descobreix tot el què hi ha darrera del segell d'Elaborador Integral de la DO Cava.
Coneix més coses amb aquest article sobre la zonificació de la DO Cava.
Lloc: Pira, Conca de Barberà, Tarragona
DO: DO Cava
Raïm: Trepat (100%)
Envelliment: Cava de Guarda Superior Reserva
Temps d'envelliment: El i base fermenta en bótes de roure francès noves, i cria amb les mares uns tres mesos. El vi base envelleix un mínim de 18 mesos a les caves
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2019
Carles Andreu
Altres vins del celler Carles Andreu
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials