Vins per estimar el vi

Ca La Mar Rosat

Rosat
D'Agulla
DO Penedès
Uns 7,55 €

COM ÉS AQUEST VI?

El Ca La Mar rosat és una de les propostes de Vins per estimar el vi, una marca de qualitat que agrupa diversos vins, molt diferents entre sí, però amb la característica comuna d'estar adreçats a persones que no tenen por d’estimar res ni ningú. El Ca La Mar Rosat és la nova vida del clàssic Mustillant. És un vi rosat d'agulla natural i fresc del Mediterrani, juganer, i sense complexes.

Rosat D'AGULLA NATURAL

Les pessigolles són la característica més divertida del Ca La Mar rosat. Durant la seva elaboració, el raïm fermenta a baixa temperatura. El premsat és suau, i per elaborar el vi només s'utilitza el most flor. A la segona fermentació (la que dóna aquest toc d'agulla tan especial al vi) es fa buscant que la bombolla sigui suau, i perfectament integrada i estable.

ECOLÒGIC I SOSTENIBLE

El raïm amb què s'elabora el Ca La Mar Rosat prové de vinyes ecològiques certificades amb el segell del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària i Ecològica). A més, el celler té un alt compromís per la sostenibilitat, com demostren pràctiques com la reducció del pes de les ampolles (que contribueix a reduir la petjada de carboni en el transport), o l'ús d'energies renovables. En aquest context el Ca La Mar neix en vinyes d'un ecosistema ric i variat, beneficiós pel medi ambient.

DIETA MEDITERRÀNEA

El Ca La Mar Rosat és un vi ideal per compartir moments frescos, amb plats lleugers de la cuina de proximitat, com peixos a la planxa, arrossos, amanides, o plats de pasta. La bombolla li dóna l'extra que ajuda a netejar els llavis. És un vi fàcil de beure i molt fresc. Les quatre varietats de raïm li donen riquesa: Merlot, Syrah, Garnatxa i Carinyena. Aquesta mediterraneïtat també es nota en el disseny de les etiquetes. Hi ha quatre versions diferents d'estampes marineres, ideal per col·leccionar.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

El Ca La Mar és un vi i és un joc de paraules. Els calamars frescos, amb all i julivert i un raig de llimona s'entendrien bé amb la seva acidesa bonica. O bé, gaudir d'una copa en una cala, arran de mar, amb el pessigolleig de les bombolles. Fins i tot és ideal per portar a casa d'uns amics, per compartir quan vas a ca la ... És un vi lleuger i agradable.

CUINA JAPONESA

Dins d'aquesta versatlitat l'hem maridat amb sushi i fideus japonesos. La cremositat dels fideus, amb verdures fregides i vedella marinada, ens ajuden a refrescar el paladar. El Ca La Mar Blanc també aporta notes exòtiques al nas, com fruites vermelles, com maduixes i nabius, i té records a piruleta. És un rosat golós, que marida bé amb plats agredolços.
Image
Lloc: Sant Sadurní, Alt Penedès, Barcelona
DO: DO Penedès
Raïm: Merlot, Syrah, Garnatxa i Carinyena
Envelliment: Jove
Temps d'envelliment: Sense criança
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2022
Vins per estimar el vi
Altres vins del celler Vins per estimar el vi
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials