Adernats Vinícola de Nulles

Adernats Pur

Escumós
Brut nature
DO Cava
21,50 €

COM ÉS AQUEST VI?

L'Adernats Pur és un dels caves més emblemàtics del celler Adernats Vinícola de Nulles. El Pur és un escumós emparat per la DO Cava, dins de la zona Comtats de Barcelona, i la subzona Conca del Gaià. És un cava de Guarda Superior Gran Reserva que ha envellit un mínim de 60 mesos abans de posar-se a la venda.

SENSE LICOR D'EXPEDICIÓ

El Pur és un cava Brut Nature, sense sucres afegits, ni licor d'expedició un cop acabada la criança. El seu nom indica la puresa amb què el viticultor i l'elaborador han volgut posar en el raïm, el terrer i la criança. És un cava elaborat a partir de les varietats tradicionals de macabeu i xarel·lo, que provenen d'algunes vinyes plantades fa 100 anys. El celler Adernats Vinícola de Nulles es va construir entre el 1919 i el 1920 i encara conserva vinyes centenàries. Els sóls de l'Alt Camp reben una influència directe del mar: el Mediterrani es troba a 18 quilòmetres en línia recta del celler, una Catedral del Vi.

AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?

El Cava Brut Nature Gran Reserva Adernats Pur es presenta com una "pura expressió del mediterrani més salvatge”. L'escumós del celler cooperatiu de Nulles acumula diferents guardons, com Medalla d'Or i 96 punts a 50 Great Cavas, 9,59 punts a La Guia de Vins de Catalunya 2019, o 91+ Parker i la Guía Peñín. A la copa presenta un color daurat intens amb una bombolla fina. Al nas és molt complex, amb notes de fruita blanca madura i broixieria, pròpies de la llarga criança. En boca combina una entrada cítrica molt agradable, amb notes de torrats, amb un final salí. És llarg, delicat i poderós. És un cava molt gastronòmic, ideal per combinar amb ceballots i romesco, típics de la zona de Valls
Lloc: Nulles, Alt Camp, Tarragona
DO: DO Cava
Raïm: Macabeu i Xarel·lo
Envelliment: Cava de Guarda Superior Gran Reserva
Temps d'envelliment: Un mínim de 60 mesos
Anyada: 2017
Adernats Vinícola de Nulles
Altres vins del celler Adernats Vinícola de Nulles
Vins relacionats
Comparteix aquest vi a les teves xarxes socials