Abadal
Abadal 3.9
Negre DO Pla de Bages27,50 €
COM ÉS AQUEST VI?
L'Abadal 3.9 és un vi negre del celler Abadal de Santa Maria d'Horta d'Avinyó, reconegut com a Vi de Finca Qualificada i elaborat amb Cabernet Sauvignon de la DO Pla de Bages.Un Vi de Finca és el màxim reconeixement que es pot atorgar a un vi a Catalunya. Ho fa l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) de la Generalitat. La qualificació garanteix que el vi està elaborat amb raïm cultivat en una mateixa vinya amb unes característiques qualitatives especials de sòl i clima, i que té una personalitat única. El 3.9 es considera la viva expressió de la parcel·la a on es cultiva (polígon 3, parcel·la 9), amb sòls de pedra calcària sobre argila vermella, plantats fa més de 30 anys. És un vi negre elaborat només amb la varietat Cabernet Sauvignon, que envelleix un mínim de 12 mesos en bótes de roure francés.
AMB QUÈ PRENDRE AQUEST VI?
És un vi elegant i profund, amb presència de fruita negra, i ribets balsàmics i minerals, propis de la criança amb fusta.

Lloc: Santa Maria d'Horta d'Avinyó, Bages, Barcelona
DO: DO Pla de Bages
Raïm: Cabernet Sauvignon (100%)
Envelliment: Criança
Temps d'envelliment: 12 mesos en bótes de roure (70% roure francès i 30% roure americà)
Viticultura: Ecològica
Anyada: 2019
Abadal