El restaurant MontRubí forma part del celler MontRubí i hotel Casa Gran 1771, de l’Avellà, un indret per fer enoturisme al Penedès. El restaurant MontRubí es troba en un xalet de finals del segle XIX, d'estil modernista, conegut com a "indià", al nucli rural de l'Avellà, a uns 60 quilòmetres de Barcelona. Els menjadors són amplis, il·luminats naturalment i elegants, amb vistes al jardí i la piscina, envoltada de pedra seca en un mar de vinyes. El restaurant disposa de wine bar, amb terrassa, espais privats per celebrar esdeveniments.
El restaurant MontRubí obre tots els dies de la setmana, de 12:30 a 15:30h, i de 20:00 a 23:00h.
El restaurant està obert els 365 dies de l'any.
WINE BAR
Tots els dies de la setmana, d'11:00 a 20:00h.
HOTEL CASA GRAN 1771
Tots els dies de la setmana.
CELLER
Tots els dies de la setmana, de 12:00 a 13:30h.
IDIOMES
Català, castellà i anglès.
RESERVA PRÈVIA
Les taules del restaurant Montrubí s'han de reservar prèviament.
Per telèfon al (+34) 93 606 56 96.
Per correu electrònic a visitas@montrubi.com.
TARGETA REGAL
El restaurant MontRubí disposa de targetes per regalar amb diferents opcions, i packs d'enogastronomia, amb allotjament, visita al celler i menú amb maridatge de vins.
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?
Amb tren, Línia 4 de Rodalies RENFE (Manresa - Sant Vicenç de Calders)
Des de Barcelona Sants - Plaça Catalunya a Vilafranca del Penedès.
Des d'allà es pot arribar al celler en taxi o en autobús (Vilafranca-Font-Rubí).
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, 1h. 10 minuts.
Des de Vilafranca del Penedès, uns 25 minuts.
Des de Sitges, uns 45 minuts.
Aparcament gratuït davant de MontRubí, amb capacitat per a més de 100 vehicles.
El celler MontRubí disposa d'Heliport.
Hi ha carregadors per a vehicles elèctrics/híbrids endollables.
Des d'allà es pot arribar al celler en taxi o en autobús (Vilafranca-Font-Rubí).
Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.
RECOMANAT
restaurant montrubí
Amanida de carabassa rostida, formatge de cabra tendre, festucs i fonoll, amb una copa del Gaintus Radical, el seu vi de Sumoll més autèntic. Algunes de les plantes són acabades de collir de l'hort. Poseu un bon raig d'oli d'oliva arbequina extra verge. El vi és un símbol del celler MontRubí, pioner a recuperar la varietat més arrelada a l'Avellà, ara fa uns quants anys, i aconseguir que la DO Penedès la tornés a incloure en el seu catàleg de varietats acceptades. Avui, un dels raïms de moda a la zona.
enoturisme al penedès
Les possibilitats són tan extenses com els vins del celler: blancs de Xarel·lo, Macabeu i Parellada, les varietats més clàssiques del Penedès. Negres de Sumoll, Garnatxa o Carinyena. Rosats de Sumoll. Escumosos ancestrals de Parellada i Sumoll. A més de vins dolços, una selecció de vins de la reserva de la família, o ampolles màgnum d'edicions limitades.
celler amb restaurant i hotel
El Restaurant MontRubí disposa d'una carta de plats.
També podeu reservar el menú degustació amb vins.
Consulta les cartes actualitzades del Restaurant MontRubí.