El Restaurant Mas Rabell representa l'essència del Penedès: és una encantadora masia del segle XIV, envoltada de vinyes, amb menjadors amplis i lluminosos, on menjar productes de proximitat i vins de la terra. Ofereixen menús on les verdures collides al seu propi hort tenen molt protagonisme. La brasa és un altre dels protagonistes de la cuina del xef Sergi Millet, que aposta per matèries primeres de molta qualitat i plats tradicionals que combinin a la perfecció amb els vins de Família Torres. És un lloc màgic per a desconnectar dels sorolls, i alhora és proper i de fàcil accès.
El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.