Celler d'en Bacus

Cuina de qualitat i gran carta de vins
Penedès
Experiències

Visita al Celler d'en Bacus, restaurant enogastronòmic de Torrelavit, amb cuina de mercat i carta de vins i escumosos, on fer enoturisme al Penedès. El Celler d'en Bacus és un restaurant perfecte per gaudir de cuina mediterrània i de proximitat, i una gran varietat de vins al Penedès. Està ubicat en un antic celler al nucli urbà de Torrelavit reconvertit en una sala molt àmplia i acollidora. La carta de vins del restaurant és molt àmplia i completa, i es centra en els vins i escumosos del Penedès. És un lloc perfecte per gaudir d'una bona taula en companyia.

Horaris

Dinars. De dimecres a divendres de 13:00h. a 16:00h. Dissabte i diumenge de 12:00h a 16:00h.

Sopars. Dijous i divendres de 19:00h a 23:00h. Dissabtes de 20:00h. a 23:00h. 

Revisa l'Instagram de Celler d'en Bacus.

IDIOMES

Català i castellà.

RESERVA PRÈVIA

A la web de Celler d'en Bacus.

Per correu: cellerdenbacus@gmail.com

Per telèfon: (+34) 931 31 23 73/ per WhatsApp al 621 621 091

 

Com arribar-hi?

Carrer de Joan i Jaume Ràfols, 12 - 08775 Torrelavit
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme amb transport públic al Penedès?

Amb tren, autobús i a peu

Des de  Barcelona - Sants a Sant Sadurní d'Anoia, amb Renfe R4 Rodalies (55 minuts) i amb autobús des de Sant Sadurní a Torrelavit (15 minuts). La darrera part (450 m) es pot fer caminant i són 6 minuts.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts.

Des de Vilafranca, uns 20 minuts

Des de Sitges, uns 30 minuts.

RECOMANAT

Image

restaurant celler d'en bacus

La carta de Celler d'en Bacus es basa en ingredients de proximitat i de bona qualitat i es serveixen sense enmascarar-los a la cuina. Elaboren plats de cuina mediterrània i catalana tradicional amb un toc modern i adaptat als temps actuals. És un bon lloc per fer un sopar de tapes i demanar croquetes cassolanes, hummus trufat o algun dels seus carpaccios. També és un restaurant adequat per un àpat més complet amb plats com cap i pota, bacallà amb samfaina o perol amb mongetes del ganxet.  

enoturisme al penedès

L'oferta de vins és de les més àmplies que hem vist i inclou molts detalls de cada referència. En la seva majoria són vins i escumosos elaborats al Penedès, l'àmbit més proper al restaurant del qual fan un bon retrat. També inclouen referències d'altres zones vitivinícoles de Catalunya. A la carta també es troben cerveses artesanes i most (sense alcohol).  A la barra hi ha el bust d'en Bacus, el déu del vi en les mitologies grecollatines. 

Image

on menjar al penedès?

El restaurant està en un antic celler rehabilitat al nucli urbà de Torrelavit, una localitat amb molts cellers. És un espai singular decorat amb bon gust, de forma minimalista i on s'han conservat elements del celler per reforçar la importància que té el vi. És un establiment ampli que respectales taules hi ha molta separació així que la privacitat està garantida. A més, disposen d'una sala privada amb capacitat per una vintena de persones.

turisme enogastronòmic

Periòdicament organitzen una vetllada amb els vins d'un celler com a protagonista. Són sopars maridatge conduïts per un representant del celler. Al Celler d'en Bacus creuen que darrere d'un bon vi o un bon formatge hi ha artesans i creadors de felicitat que no poden quedar en l'anonimat. 

Image

restaurant de torrelavit

Si visites un celler a la zona de Torrelavit (Segura Viudes, Molí Parellada, etc.) i Sant Sadurní d'Anoia (Bertha, Covides, etc.)  acabar a una de les taules del Celler d'en Bacus és un final de festa ideal. Els seus plats estan pensats per combinar amb vins i caves del Penedès, i coneixen molt bé els seus elaboradors. Entaular-se aquí és una molt bona opció per a un wine lover.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials