Celler d'en Bacus és un restaurant perfecte per gaudir de cuina mediterrània i de proximitat, i una gran varietat de vins al Penedès. Està ubicat en un antic celler al nucli urbà de Torrelavit reconvertit en una sala molt àmplia i acollidora. La carta de vins del restaurant és molt àmplia i completa, i es centra en els vins i escumosos del Penedès. És un lloc perfecte per gaudir d'una bona taula en companyia.
Dinars. De dimecres a divendres de 13:00h. a 16:00h. Dissabte i diumenge de 12:00h a 16:00h.
Sopars. Dijous i divendres de 19:00h a 23:00h. Dissabtes de 20:00h. a 23:00h.
Revisa l'Instagram de Celler d'en Bacus.
Català i castellà.
A la web de Celler d'en Bacus.
Per correu: cellerdenbacus@gmail.com
Per telèfon: (+34) 931 31 23 73/ per WhatsApp al 621 621 091
Els migdies de dimecres a divendres, el restaurant ofereix un menú per 25€ per persona. També hi ha serveix a la carta: 26 plats basats en productes de proximitat i una selecció d' infantils. El menú va canviant per adaptar-se a l'època de l'any. El ventall de preus és ampli: des de 'les nostres braves' que valen 5'5€ fins el filet amb foie i escalúnies confitades que costa 20€. La carta de vins és molt generosa i inclou blancs, rosats, negres, escumosos i dolços. Aquí pots consultar la carta de plats i vins. La relació qualitat-preu-plaer és molt bona.
Des de Barcelona, uns 50 minuts.
Des de Vilafranca, uns 20 minuts
Des de Sitges, uns 30 minuts.
Amb tren, autobús i a peu
Des de Barcelona - Sants a Sant Sadurní d'Anoia, amb Renfe R4 Rodalies (55 minuts) i amb autobús des de Sant Sadurní a Torrelavit (15 minuts). La darrera part (450 m) es pot fer caminant i són 6 minuts.
El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.
RECOMANAT
CUINA DE PROXIMITAT
La carta de Celler d'en Bacus es basa en ingredients de proximitat i de bona qualitat i es serveixen sense enmascarar-los a la cuina. Elaboren plats de cuina mediterrània i catalana tradicional amb un toc modern i adaptat als temps actuals. És un bon lloc per fer un sopar de tapes i demanar croquetes cassolanes, hummus trufat o algun dels seus carpaccios. També és un restaurant adequat per un àpat més complet amb plats com cap i pota, bacallà amb samfaina o perol amb mongetes del ganxet.
EXCEL·LENT CARTA DE VINS
L'oferta de vins és de les més àmplies que hem vist i inclou molts detalls de cada referència. En la seva majoria són vins i escumosos elaborats al Penedès, l'àmbit més proper al restaurant del qual fan un bon retrat. També inclouen referències d'altres zones vitivinícoles de Catalunya. A la carta també es troben cerveses artesanes i most (sense alcohol). A la barra hi ha el bust d'en Bacus, el déu del vi en les mitologies grecollatines.
ESPAI ACOLLIDOR I AMPLI
El restaurant està en un antic celler rehabilitat al nucli urbà de Torrelavit, una localitat amb molts cellers. És un espai singular decorat amb bon gust, de forma minimalista i on s'han conservat elements del celler per reforçar la importància que té el vi. És un establiment ampli que respectales taules hi ha molta separació així que la privacitat està garantida. A més, disposen d'una sala privada amb capacitat per una vintena de persones.
ÀPATS MARIDATS AMB UN CELLER
Periòdicament organitzen una vetllada amb els vins d'un celler com a protagonista. Són sopars maridatge conduïts per un representant del celler. Al Celler d'en Bacus creuen que darrere d'un bon vi o un bon formatge hi ha artesans i creadors de felicitat que no poden quedar en l'anonimat.
COMPLEMENT A l'ENOTURISME
Si visites un celler a la zona de Torrelavit (Segura Viudes, Molí Parellada, etc.) i Sant Sadurní d'Anoia (Bertha, Covides, etc.) acabar a una de les taules del Celler d'en Bacus és un final de festa ideal. Els seus plats estan pensats per combinar amb vins i caves del Penedès, i coneixen molt bé els seus elaboradors. Entaular-se aquí és una molt bona opció per a un wine lover.