Experiències

VISITA I TAST DE TRES VINS

Endinsa't en un claustre dels templers
Tast de vins Terra Alta

Preu: 13,00€ per adult

Reservar

Visita i tast dels vins de garnatxa d'Horta de Sant Joan, Lola Bel (rosat), Mas de Sotorres (blanc) i Mon Pare (negre criança). Visita el claustre, fes una visita comentada a l’exterior i a l'interior de les instal·lacions, volta pel Museu, i tasta els vins.

Com arribar-hi?

Carretera T-334 km. 0'5 - 43596 Horta de Sant Joan (Tarragona)
Google Maps
Preu: 13,00€ per adult

Reservar

Les Vinyes del Convent

El celler del Parc Natural d'Els Ports

Les Vinyes del Convent és un dels cellers més espectaculars de la Terra Alta. Està situat a Horta de Sant Joan, al sud de la comarca, on els ceps creixen en un clima diferent i especial. Són terres molt àrides i agrests, envoltades del Parc Natural d'Els Ports i clivellada pel riu Canaletes i bressolada pel vent de Garbí que ve de mar cap a terra. Aquests tres elements marquen la seva personalitat: frescos i musculats.
 

Celler Terra Alta Terra Alta

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials