L'experiència Brunch de proximitat amb vi i cava al celler Vins El Cep és una activitat de tast i gastronomia al Penedès recomanada per ENOTURISTA.
L'experiencia Visita amb brunch al celler Vins El Cep és una experiència gastronòmica per gaudir d'un tast de vins i caves, amb un pícnic productes de proximitat. La visita us obres les portes a conèixer la història de quatre famílies del Penedès, que el 1980 van decidir unir les seves finques per crear un projecte pioner en viticultura biodinàmica. Avui en dia Vins El Cep és un dels celler reconegut internacionalment, amb un dels pocs Caves de Paratge Qualificat, el Claror. Els 4 heretats familiars es mantenen units, amb un respecte per fer una agricultura tal com la feien fa més de 100 anys. Un celler situat en un entorn ecològic d'alt valor natural i patrimonial: Espiells. Tot això pots descobrir a la Visita a Vins El Cep.
El brunch s'elabora diàriament a les cuines de la masia de Cal Soler
Acompanyats dels vins i caves de Vins El Cep.
De dilluns a divendres, matins i tardes
Dissabte, matins.
Per altres horaris, consultar.
RESERVA PRÈVIA
XEC REGAL
Aquesta activitat disposa de xec per regalar.
El xec regal té una durada d'un any per canviar.
Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?
TRANSPORT PÚBLIC
Amb tren i taxi
Estació de Rodalies Renfe Sant Sadurní d'Anoia (Línia R4)
Des de l'estació afageu un taxi fins a Vins El Cep, uns 11 minuts.
Amb bicicleta
Des de Sant Llorenç d'Hortons, uns 20 minuts.
Des de Sant Sadurní d'Anoia, uns 30 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 45 minuts.
Des de Vilafranca, uns 25 minuts.
Des de Sant Sadurní, uns 11 minuts.