Experiències

VISITA A VILARNAU I SIMÓN COLL

L'esperit de Vilarnau amb xocolata de Simón Coll
Tast i maridatge Penedès

Preu: 21,00€ per adult , 16,00€ per menors de 18 anys

Reservar

La visita combinada a Caves Vilarnau i Xocolates Simón Coll és una de les experiències més completes que ofereix el celler Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia. La visita comença a l'Espai de la Xocolata de Simón Coll, un espai de creació de xocolata artesana, a través d'un muntatatge audiovisual. És un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, i la història de la xocolata a través del procés d'elaboració de la xocolata. La visita dura una hora. Després, amb vehicles particulars, us dirigireu a Vilarnau, que es troba a uns 10 minuts. Allà us donaran una copa de cava de benvinguda abans de començar la visita, on recorrereu les vinyes ecològiques. Al celler descobrireu com s'elaboren els vins i caves. Al final tastareu dos caves i fareu una copa extra al wine bar del celler, acompanyada d'un aperitiu lleuger de formatge curat, llonganissa del Penedès i palets de pa.  

Què inclou?

  • Visita a l'Espai de la Xocolata de Simón Coll
  • Visita a Caves Vilarnau
  • Passeig per la vinya i les caves
  • Tast comentat de tres caves
  • Aperitiu lleuger al wine bar

Horaris

De dimarts a diumenge, de 10:00 a 15:00.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

reserva prèvia

Imprescindible en les experiències.

Per correu a enoturismo@vilarnau.es

Per telèfon al +34 93 891 23 61.

Com arribar-hi?

Carretera d'Espiells km 1,4 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts

Des de Vilafranca, uns 23 minuts.

Des de Sitges, uns 34 minuts

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren, una 1:45 minuts amb Rodalies Renfe R4 i autobús.

Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.

Més informació a Google Maps

Preu: 21,00€ per adult , 16,00€ per menors de 18 anys

Reservar

Vilarnau

Cava ecològica amb wine bar a Espiells

Vilarnau és un celler de vins i caves ecològics de Sant Sadurní d'Anoia, que cultiva les vinyes al paratge natural d'Espiells. Vilarnau posa l'accent en l'entorn i la sostenibilitat, com mostren a les visites al celler. Els seus vins i caves s'acompanyen amb la imatge de Barcelona i s'inspiren en l'art d'Antoni Gaudí. El celler disposa d'un impressionant bar de vins, amb taules i cadires a la gespa, enmig de les vinyes i a l'abric d'un petit bosc, on degustar caves i vins, acompanyats d'aperitius de proximitat i qualitat.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials