Experiències

VISITA ESPERIT VILARNAU

L'origen dels vins i caves de Vilarnau
Tast de vins Penedès

Preu: 18,00€ per adult , 12,00€ per menors de 18 anys

Reservar

La visita Esperit Vilarnau és ideal per conèixer l'origen dels vins i caves del celler Vilarnau, situat al paratge natural d'Espiells, als afores de Sant Sadurní d'Anoia. La visita comença amb una copa de benvinguda del cava Vilarnau Rosé Delicat Brut Reserva Orgànic. Amb la copa a la mà, visitaràs les vinyes ecològiques, treballades amb la mínima intervenció. Vilarnau és un celler sostenible, que aposta per la conservació d'espècies naturals. A les caves descobriràs l'elaboració dels vins i caves, que reposen mesos abans de veure la llum. Al final t'espera un tast comentat amb dues referències més, i una copa extra al wine bar, en un bosquet al costat de les vinyes, amb un aperitiu lleuger a base de formatge curat, llonganissa del Penedès, i palets de pa. El wine bar ofereix ampliar el tast amb vins i platets per acompanyar, abonant la diferència. 

 

Què inclou?

  • Copa de cava de benvinguda
  • Passeig per les vinyes
  • Visita a les caves
  • Tast comentat de dos caves
  • Copa extra amb aperitiu

PREUS

El preu per menors de 9 a 17 anys és de 12.00 €

El preu per menors de 4 a 8 anys és de 8 €

Els menors de 3 anys no paguen.

Horaris

De dimarts a diumenge, de 10:00 a 15:00.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

reserva prèvia

Imprescindible en les experiències.

Per correu a enoturismo@vilarnau.es

Per telèfon al +34 93 891 23 61.

 

 

Com arribar-hi?

Carretera d'Espiells km 1,4 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts

Des de Vilafranca, uns 23 minuts.

Des de Sitges, uns 34 minuts

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren, una 1:45 minuts amb Rodalies Renfe R4 i autobús.

Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.

Més informació a Google Maps

Preu: 18,00€ per adult , 12,00€ per menors de 18 anys

Reservar

Vilarnau

Cava ecològica amb wine bar a Espiells

Vilarnau és un celler de vins i caves ecològics de Sant Sadurní d'Anoia, que cultiva les vinyes al paratge natural d'Espiells. Vilarnau posa l'accent en l'entorn i la sostenibilitat, com mostren a les visites al celler. Els seus vins i caves s'acompanyen amb la imatge de Barcelona i s'inspiren en l'art d'Antoni Gaudí. El celler disposa d'un impressionant bar de vins, amb taules i cadires a la gespa, enmig de les vinyes i a l'abric d'un petit bosc, on degustar caves i vins, acompanyats d'aperitius de proximitat i qualitat.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials