Experiències

TAST DE CAVES AMB APERITIU COMPLET I VISITA AL CELLER

Degusta els caves amb aperitiu premium al wine bar
Tast i maridatge Penedès

Preu per adult: 29.00€.
Preu per menor: 18.00€.

Reservar

L'experiència Tast de caves, aperitiu complet i visita al celler Vilarnau és una activitat de tast i maridatge al Penedès, recomanada per ENOTURISTA.

TAST i APERITIU A VILARNAU

La Visita amb aperitiu complet és l'experiència enogastronòmica ideal del celler Vilarnau, situat al paratge natural d'Espiells, als afores de Sant Sadurní d'Anoia. La visita comença amb una copa de benvinguda del cava Vilarnau Rosé Delicat Brut Reserva Orgànic. Amb la copa a la mà, visitaràs les vinyes ecològiques, treballades amb la mínima intervenció. Vilarnau és un celler sostenible, que aposta per la conservació d'espècies naturals. A les caves descobriràs l'elaboració dels vins i caves, que reposen mesos abans de veure la llum. Al final t'espera un tast comentat amb dues referències més, i una copa extra al wine bar, en un bosquet al costat de les vinyes, amb un aperitiu complet a base de pernil ibèric, selecció de formatges, olives kalamata i gordal, patates Piqué. musclos en escabetx i palets de pa.

QUÈ INCLOU?

  • Copa de cava de benvinguda
  • Passeig per les vinyes
  • Visita a les caves
  • Tast comentat de dos caves
  • Copa extra amb aperitiu complet

Horaris

De dilluns a divendres, de 8:00 a 16:00h.

Dissabtes, diumenges i festius, de 10:00 a 15:00h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible en les experiències.

OPCIONS

Menors entre 9 i 17 anys, 18.00 €

Menors entre 4 i 8 anys, 16.00 €

Menors de 3 anys, gratuït

Com arribar-hi?

Carretera d'Espiells km 1,4 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

En tren, una 1:45 minuts amb Rodalies Renfe R4 i autobús.

Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.

Més informació a Google Maps

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts

Des de Vilafranca, uns 23 minuts.

Des de Sitges, uns 34 minuts

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.

Preu per adult: 29.00€.
Preu per menor: 18.00€.

Reservar

Vilarnau

Cava ecològica amb wine bar a Espiells

Visita a Caves Vilarnau, elaboradors de vins i caves ecològics del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia, on fer enoturisme al Penedès. Vilarnau posa l'accent en l'entorn i la sostenibilitat, com mostren a les visites al celler del paratge natural d'Espiells. Els seus vins i caves s'acompanyen amb la imatge de Barcelona i s'inspiren en l'art d'Antoni Gaudí. El celler disposa d'un impressionant bar de vins, amb taules i cadires a la gespa, enmig de les vinyes i a l'abric d'un petit bosc, on degustar caves i vins, acompanyats d'aperitius de proximitat i qualitat.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Contacta

També et pot interessar
Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials