L’experiència Sopar de revetlla de Sant Joan amb cava i música a Vilarnau és una activitat de tast i gastronomia al Penedès recomanada per ENOTURISTA.
Vols celebrar la revetlla de Sant Joan en un entorn natural, amb caves de qualitat, sopar maridatge i música en directe? El celler Vilarnau, al cor del paratge d'Espiells, als afores de Sant Sadurní d'Anoia, t'ofereix una nit màgica sota els estels, en un ambient selecte i relaxat.
L'activitat comença a les 19:30h. amb una visita al celler de caves i vins ecològics de Vilarnau. Descobreix l'esperit d'un celler compromès amb la natura, amb vinyes ecològiques. Passeja pel celler construït per l'arquitecte Luis González, i decorat per Antoni Miró. El sopar es serveix en un preciós bosquet de pins, a tocar de les vinyes, amb un llac i un espai de gespa.
El menú degustació s'acompanya dels caves de Vilarnau i els aliments del càtering La Lloca.
Els menuts tenen un menú diferent, i adaptat. La revetlla de Vilarnau és sense focs artificials, ni petards, envoltats de natura, i respectant la biodiversitat de les vinyes.
Després del sopar, a la llum dels estels, DJ Jangar posarà el toc festiu i ballable fins a les dues de la matinada. Podràs seguir degustant els caves de Vilarnau, o visitar la barra de combinats.
Diumenge, 23 de juny. A partir de les 19:30h.
IDIOMES
Català, castellà i anglès
RESERVA PRÈVIA
Imprescindible.
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?
En tren, una 1:45 minuts amb Rodalies Renfe R4 i autobús.
Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Sant Sadurní d'Anoia Renfe (uns 55 minuts). Des d'allà connectar amb el bus de línia TB/LL El Grandet en direcció Can Catasús, i caminar 1000 metres fins al celler.
Més informació a Google Maps.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 50 minuts
Des de Vilafranca, uns 23 minuts.
Des de Sitges, uns 34 minuts
Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 60 vehicles.