Experiències

TAST DE VINS DE PORRERA I APERITIU ESPECIAL AL PRIORAT

Un deliciós tast de vins amb maridatge
Tast i maridatge Priorat

Preu per adult: 30.00 €.

Reservar

L'experiència Tast de vins amb aperitiu del celler Vall Llach de Porrera és una activitat de tast i maridatge al Priorat recomanada per ENOTURISTA.

TAST DE VINS I APERITIU A VALL LLACH

L'activitat Tast de vins i aperitiu a Vall Llach és la única experiència que, de moment, ofereix el celler de Porrera. És una visita molt completa, que només es fa alguns dissabtes al matí (consulteu el calendari a la pàgina web del celler Vall Llach). L'experiència arrenca a l'edifici de La Final, a la plaça de Catalunya. Des d'allà anireu fins a Cal Baldrich, una casa que havia estat un antic celler completament restaurada, on alguns dels vins del celler Vall Llach fan la seva criança. Allà us rebran amb una deliciosa copa de vi ranci, una benvinguda 100% prioratina. Després visitareu estances màgiques, que connecten el celler amb el cantautor Lluís Llach i el notari Enric Costa (fundadors del celler), i el poeta Miquel Martí i Pol. Després torneu a La Final, on podreu visitar la part més antiga del celler (restaurada després que caigués la teulada pels efectes del temporal Filomena). En una acollidora sala de tastos amb vistes al poble, i a vinyes de costers tastareu 4 vins del celler (algun d'anyades antigues) acompanyat d'una generosa taula amb formatges, xocolata, fruits secs i altres aperitius de proximitat.

QUÈ INCLOU?

  • Benvinguda amb copa de vi ranci
  • Visita a Cal Baldrich 
  • Visita a La Final
  • Tast de 4 vins dirigit
  • Aperitiu de proximitat

La visita i el tast està dirigit pels professionals del celler. Sovint són la mateixa família: Albert Costa i Isa Serra.

Horaris

Dissabtes alterns, a les 11:00h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès.

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

 

 

 

Com arribar-hi?

Carrer del Pont, 9 - 43739 Porrera
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

En tren, des de Barcelona a Falset unes 2:00h.

Des de l'estació de Sants, amb Rodalies Renfe fins a Marçà-Falset.

Des d'allà agafar un taxi a Porrera, uns 20 minuts.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1:35 h. 

Des de Tarragona, uns 35 minuts.

Des de Falset, uns 20 minuts.

Preu per adult: 30.00 €.

Reservar

Vall Llach

La revolució social de Porrera

Visita a Vall Llach, el celler impulsat per Lluís Llach i Enric Costa a Porrera, on fer tast de vins i gaudir de l'enoturisme al Priorat.

Celler Priorat Priorat

Priorat

Terra de vins DOQ Priorat i DO Montsant

El Priorat és la zona de vins més admirada de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Priorat, terra indòmita i aparador d'història del vi. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Priorat, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Contacta

També et pot interessar
Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials