Experiències

RUTA EN 4X4 AL PENEDÈS

Natura, aventura i vi
Esport i aventura Penedès

Preu: 250,00€ per adult

Reservar

L'experiència Ruta en 4x4 pel Penedès que ofereix Stress&Adrenalina és una proposta que combina aventura, natura i vi mentre es descobreix aquesta comarca de la mà de guies locals. L'activitat inclou un recorregut totalment personalitzat dissenyat segons els gustos dels visitants. Un conductor i guia local t'acompanyen durant tot un matí a descobrir alguns dels paratges més emblemàtics i desconeguts del Penedès damunt d'un vehicle 4x4, que és descapotable sempre que la meteorologia ho permet. Durant la ruta vas coneixent amb profunditat el Penedès desde les vessants històrica, geogràfica, vitivinícola... De forma opcional, l'experiència pot incloure una visita o un àpat en algun celler de la zona o un aperitiu a la vinya d'Stress Adrenalina amb vins i productes de proximitat.

Què inclou?

  • Benvinguda a les instal·lacions d'Stress&Adrenalina
  • Ruta personalitzada pel Penedès en vehicle 4x4
  • Conductor i guia local 
  • Parada en diversos espais emblemàtics del Penedès
  • (opcional) Visita o àpat en algun celler de la zona  
  • (opcional) Aperitiu amb vinc i productes de proximitat a la vinya d'Stress&Adrenalina

Horaris

Activitat disponible tots els dies de la setmana, sempre sota reserva prèvia

RESERVA PRÈVIA

Per telèfon al (+34) 658 91 99 32

Per correu a info@stressadrenalina.com

 

 

Com arribar-hi?

Carrer Masia Prunamala - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 45 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 15 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, 3 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

Des de l'estació de tren Sant Sadurní d'Anoia (Renfe Rodalies R4) en taxi fins al celler (uns 3 minuts), o bé a peu (uns 35 minuts).

Preu: 250,00€ per adult

Reservar

Stress & Adrenalina

Aventures amb guies al Penedès

Stress&Adrenalina és una empresa de serveis turístics que combina aventura i enoturisme a Sant Sadurní d'Anoia, al Penedès. Tenen una llarga experiència organitzant esdeveniments per a empreses, viatges d'aventura en vehicles 4x4 i quads, sortides d'enoturisme i cursos de conducció de forma totalment personalitzada. Totes les activitats es fan acompanyats de guies locals que coneixen i et porten als llocs més idíl·lics del Penedès

Espai d'Interés Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials