Menú maridat a cegues de plats i vins del Priorat a restaurant La Morera és una activitat de vins i gastronomia al Priorat recomanada per ENOTURISTA.
Menú maridat a cegues de plats i vins del Priorat és una activitat de tast de vins i gastronomia del restaurant La Morera de Montsant del Priorat. És una experiència pensada per amants del vi que busquen propostes originals. La xef Txus Sànchez Soldevila ha dissenyat un maridatge trencador pels plats més arrelats del receptari tradicional del Priorat que són els que més triomfen en aquest restaurant. És un menú sorpresa, que es va descobrint a mesura que van arribant els plats i els vins a taula. S'aposta per combinacions inesperades que inclouen vins rancis i vermuts artesanals, a banda de vins blancs, negres i rosats per mostrar la riquesa del Priorat. Tots són vins elaborats a pocs quilòmetres del restaurant i que la xef explica amb tots els detalls.
De dijous a diumenge, de 13.30 a 16.00
Per altres horaris, consulteu.
RESERVA PRÈVIA
TRANSPORT PÚBLIC
En tren, des de Barcelona - Sants fins a Falset -Marçà, unes 2:10 h.
Línia R15 de Rodalies Regional de Renfe.
Des de l'estació de Marçà en taxi, uns 35 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, unes 2:00 h.
Des de Tarragona, uns 55 minuts.
Des de Falset, uns 30 minuts.