Experiències

VINS EN FAMÍLIA

Descobreix el Priorat al restaurant La Morera
Tast i gastronomia Priorat

Preu: 0,00€ per adult

Reservar

La tarifa de l'experiència Vins en família és el preu de l'ampolla de vi del celler seleccionat cada trimestre, que va dels 20 als 25€ normalment. Tots els comensals de la taula participen a l'experiència. 

Vins en família és una activitat de tast de vins i gastronomia del restaurant La Morera de Montsant del Priorat. És el complement ideal del menú de temporada (35 €) amb què la xef Txus Sànchez Soldevila adapta els plats més arrelats del receptari tradicional del Priorat. El menú s'adapta a cada estació de l'any, amb sis primers, sis segons, vuit postres, i una copa de vi. Si teniu ganes d'aprofundir en els vins i dels cellers del Priorat demaneu l'opció de Vins en família. Us serviran el vi del trimestre, us recomanaran els plats que millor mariden amb el vi, i faran una explicació detallada de la història i les curiositats del celler. El cost depèn de l'ampolla de vi del trimestre, que va dels 20 als 25 €. El març de 2023 van reconèixer l'activitat de Vins en família com a millor experiència enogastronòmica als Premis Vinari 2023

Què inclou?

  • Una ampolla de vi de la DOQ Priorat o la DO Montsant
  • Consells per maridar el vi amb els plats del menú degustació
  • Explicació de la història del celler i les seves curiositats
  • Tast dirigit dels vins, que canvien cada trimestre
  • Informació útil en cas de voler visitar el celler comentat

 

Horaris

De dijous a diumenge, de 13.30 a 16.00

Per altres horaris, consulteu.

RESERVA PRÈVIA

Per telèfon al +34 667 44 29 04

Per correu a restaurantlamorera@gmail.com

Com arribar-hi?

Carrer de la Bassa, 10 - 43361 La Morera de Montsant
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, unes 2:00 h.

Des de Tarragona, uns 55 minuts.

Des de Falset, uns 30 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren, des de Barcelona - Sants fins a Falset -Marçà, unes 2:10 h.

Línia R15 de Rodalies Regional de Renfe.

Des de l'estació de Marçà en taxi, uns 35 minuts.

Preu: 0,00€ per adult

Reservar

La tarifa de l'experiència Vins en família és el preu de l'ampolla de vi del celler seleccionat cada trimestre, que va dels 20 als 25€ normalment. Tots els comensals de la taula participen a l'experiència. 

La Morera de Montsant

Cuina amb arrels del Priorat

El restaurant La Morera de Montsant ofereix cuina d'arrel amb plats tradicionals del Priorat i una carta de vins amb més de 30 referències de la DOQ Priorat i la DO Montsant als peus de la Serralada de Montsant. La xef, Txus Sànchez Soldevila, i la seva família reversionen el receptari ancestral de la comarca: truita amb suc, crestes de La Figuera, o la ja clàssica galta de vedella guisada al vi negre del Priorat. El menú (35€) s'adapta a cada estació, i podeu gaudir de l'experiència Vins en família.

Restaurant Priorat Priorat

Priorat

Terra de vins DOQ Priorat i DO Montsant

El Priorat és la zona de vins més admirada de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Priorat, terra indòmita i aparador d'història del vi. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Priorat, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials