Experiències

VISITA GOURMAND

Visita i dinar al restaurant ForEvents
Tast i gastronomia Conca de Barberà

Preu: 0,00€ per adult

Reservar

Descobreix la increïble història de superació del celler Rendé Masdéu, engolit per una riuada del Francolí el 2019 i renascut del fang gràcies a la solidaritat i l'empenta familiar. Visita el museu amb les imatges i les restes de la tragèdia i descobreix les noves instal·lacions del celler, situades a pocs metres de l'antic. Viu en primera persona com elaboren vins i escumosos a l'antic Molí de Poca, antiga fassina originària del segle XII. Faràs un tast amb 4 vins del celler, de la mà de la sommelier i segona generació, Mariona Rendé, acompanyat d'un dinar maridat amb els vins de Rendé Masdéu al restaurant ForEvents del costat del celler. 

De dimarts a divendres:
Adults: 29,00€ per persona
De 12 a 18 anys: 24,00€ per persona
Menors de 12 anys: 15,00€ per persona

Dissabtes, diumenges i festius:
Adults: 40,00€ per persona
Menors de 18 anys: 35,00€ per persona

Com arribar-hi?

Carretera Nacional 240 Km 39,5 - 43440 L’Espluga de Francolí
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

De Barcelona Sants a Lleida, en tren AVANT d'Alta Velocitat, una hora.

Des de l'estació de Lleida, agafar Regional de Renfe 15402 a l'Espluga de Francolí, uns 45 minuts.

Des de Montblanc, autobús 15151 en direcció a Lleida, uns 10 minuts.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1 hora 20 minuts.

Des de Tarragona, 30 minuts.

Des de Montblanc, 10 minuts.

Preu: 0,00€ per adult

Reservar

Rendé Masdéu

El celler que va renèixer de la riuada

Visita a Rendé Masdéu, el celler de l’Espluga que va sobreviure a la riuada, amb restaurant i casa rural on fer enoturisme a la Conca de BarberàRendé Masdéu és el celler que va quedar arrasat després d'una riuada del Francolí el 2019. La superació familiar i la solidaritat els van ajudar a reconstruir un nou celler, a pocs metres de l'anterior, on es recorda la tragèdia i es mostra amb orgull el camí cap al futur. Durant la visita podreu descobrir les restes de la riuada, les imatges de la recuperació de les ampolles de vi de fang, mentre visiteu l'antic Molí de Poca, datat del segle XII i descobriu com el celler elabora vins i escumosos de llarga criança.

Celler Conca de Barberà Conca de Barberà

Conca de Barberà

Montblanc, Trepat i vins de monestirs

La Conca de Barberà és una important zona vinícola de Tarragona. Fes una escapada d'enoturisme a la Conca de Barberà, on tastar la varietat Trepat en vins caves. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Conca, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Conca de Barberà.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials