Història de superació, passeig i tast de vins a Rendé Masdeu és una experiència de cultura i història a la Conca de Barberà, recomanada per ENOTURISTA.
El celler Rendé Masdeu té una història de superació com poques n'has escoltat. El 22 d'octubre de 2019 una crescuda enorme del riu Francolí es va endur les instal·lacions del celler Rendé Masdeu i el restaurant El celler a l'Espluga de Francolí. Descobreix com es van aixecar gràcies a la solidaritat, i com van recuperar les ampolles de vi del fang. Dos anys després, i gràcies a la solidaritat el celler familiar va renèixer en unes noves instal·lacions al Molí de Poca. La història d'aquest emplaçament es remunta al segle XII. Coneix la nova vida del celler, des de dins dels cups de l'antiga fassina. Recorre la sala d'elaboració del celler, baixa fins a les antigues caves es reposen els seus vins de criança. Culmina l'experiència amb un tast de 4 vins, guiat per la sommelier Mariona Rendé.
De dimarts a dissabte a les 12:00h. i a les 17:30h.
Diumenge a les 12:00h.
IDIOMA
Català i castellà
RESERVA PRÈVIA
Recomanable
TRANSPORT PÚBLIC
De Barcelona Sants a Lleida, en tren AVANT d'Alta Velocitat, una hora.
Des de l'estació de Lleida, agafar Regional de Renfe 15402 a l'Espluga de Francolí, uns 45 minuts.
Des de Montblanc, autobús 15151 en direcció a Lleida, uns 10 minuts.
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, 1 hora 20 minuts.
Des de Tarragona, 30 minuts.
Des de Montblanc, 10 minuts.