Experiències

TOUR EN VEHICLE TOT TERRENY I TAST EXCLUSIU DE VINS I CAVES

L'aventura més natural de Parés Baltà
Vinyes i natura Penedès

Preu per adult: 95.00€.
Preu per menor: 47.50€.

Reservar

L’experiència Tour en vehicle tot terreny i tast exclusiu del celler Parés Baltà és una activitat de vinyes i natura al Penedès recomanada per ENOTURISTA

TOUR A PARÉS BALTÀ

La visita "Terroir Tour" comença amb un tour guiat amb vehicle tot terreny, amb visita a diferents finques del Parc Natural del Foix, des de la vall, fins a les muntanyes més altes del Penedès. Visita terrasses mil·lenàries i llocs on la natura es manté indòmita. Escolta els ocells, sent la biodiversitat i palpa l'energia de l'entorn,  amb un ampli ventall de terrers i microclimes, que culmina al Mirador de l'ermita romànica de Santa Maria de Foix, amb unes vistes del Penedès impressionants. En aquest espai es fa un autèntic sabrage: obrir una ampolla de cava amb un sabre napoleònic. De tornada, visita a la sala de botes per conèixer l'elaboració dels vins ecològics i biodinàmics, que caracteritzen el celler, i la històrica cava familiar per descobrir el procés d’elaboració del cava ecològic. Tast comentat de sis vins i caves (5  de la DO Penedès i la DO Cava, i un de Gratavinum, el petit celler de Parès Baltà a la DOQ Priorat), amb oli d’oliva verge extra del Priorat, i un deliciós aperitiu amb fuet i formatge.

QUÈ INCLOU?

  • Tour guiat amb vehicle tot terreny
  • Visita al Parc Natural del Foix
  • Sabrage d'una ampolla de cava
  • Visita al celler i a les caves familiars
  • Tast de 6 vins i caves amb aperitiu

Horaris

De dilluns a diumenge, a les 10:00h i a les 15:30h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès. 

Francès, alemany i finès, sota petició.

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible

En cas de no poder realitzar la visita el dia concertat, contacta el celler amb 48 hores d’antelació per canviar la data o per poder rebre la devolució total de l’import.

Experiència disponible per reservar o per regalar.

 

Com arribar-hi?

Masia Can Baltà - 08796 Pacs del Penedès
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Des de Barcelona a Vilafranca del Penedès, uns 90 minuts. 

Amb tren, Línia 4 de Rodalies RENFE, de Barcelona a Vilafranca. La parada és Pacs del Penedès nucli urbà, que està a 5 km del celler (taxi o 10 minuts caminant) 

En autobús, des de Barcelona o Igualada amb Monbus

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 60 minuts.

Des de Vilafranca, uns 10 minuts

Des de Sitges, uns 30 minuts.

Aparcament lliure i gratuït a l'entrada del celler.

Preu per adult: 95.00€.
Preu per menor: 47.50€.

Reservar

Parés Baltà

Experiències naturals al Penedès

Visita a Parés Baltà, celler familiar elaborador de vins i caves ecològics i biodinàmics amb tastos i maridatges exclusius, on fer enoturisme al Penedès.

Celler Alt Penedès Penedès

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Contacta

També et pot interessar
Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials