Experiències

VISITA AMANTS DEL VI

Els secrets d'elaborar vins ecològics i autòctons
Tast de vins Bages

Preu: 35,00€ per adult

Reservar

La visita Amants de la vi i tast de vins és una de les experiències curioses del celler Oller de Mas. Descobreix el procés d'elaboració de vins d'un celler ecològic, de producció pròpia i limitada. Palpa les decisions que es prenen a les vinyes, amb varietats autòctones del Bages, algunes recuperades de l'oblit, com el Picapoll negre, o la Malvasia manresana. Endinsa't en els processos que porten el celler a dissenyar els seus vins amb respecte per la natura, la sostenibilitat, la biodiversitat, que li donen identitat i qualitat. Acaba amb el tast de quatre vins emblemàtics del celler.

 

 

Què inclou?

  • Explicació de la filosofia de l'IOller del Mas
  • Passeig per les vinyes i l'Heretat
  • Explicació de l'elaboracions de vins
  • Tast de 4 vins emblemàtics del celler 

A la visita Amants del vi amb tast s'hi pot afegir un menú degustació al restaurant Bages964 per 100,00 €, o un menú degustació amb maridatge de vins per 130,00 €. Seleccioneu l'opció al fer la reserva.

L'experiència es pot adquirir com a xec regal. Consulteu condicions.

GRUPS

La visita es fa amb grups màxims de 16 persones

En cas que el grup superi la xifra, consulteu amb el celler, o pregunteu per les visites privades.

RECOMANACIONS 

Una part de la visita amants del vi i tast de vins és exterior. Vestiu-vos tenint en compte el clima i la temperatura de cada època de l'any.

Horaris

De dimarts a diumenge, a les 12:00 h.

Altres horaris, o entre setmana, consulteu abans.

L'horari del celler Oller del Mas és de dilluns a diumenge, de 9:00 a 20:00 h.

El celler disposa de l'allotjament Les Cabanes de l'Oller i del restaurant Bages964.

Imprescindible fer reserva prèvia.

Per correu a enoturisme@ollerdelmas.com.

Per telèfon al 93 876 83 15.

IDIOMES

Català i castellà. Altres idiomes, consulteu.

CANCEL·LACIONS

L'experiència reservada es pot bescanviar per qualsevol altre experiència de la botiga del celler, pel motiu que sigui, fins a 24 hores abans del seu inici. En el cas que vulgueu la devolució de l'import, l'Oller de Mas es reserva 9 € en concepte de despeses de gestió i comissions bancàries. Passat el període de 24 hores, s'aplica el 100% de les despeses, i l'activitat no serà reemborsable.

MENORS

Als menors de 18 anys, o les persones que no vulguin vi, se'ls servirà most, suc, o refresc.

Com arribar-hi?

Carretera d’Igualada C-37Z km 91 - 08242 Manresa
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 60 minuts.

Des de Manresa, uns 5 minuts.

Des de Vic, uns 40 minuts.

Aparcament gratuït, amb capacitat per a més de 100 vehicles davant del celler.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren i autobús.

Des de Barcelona - Sants amb Renfe R4 fins a Manresa. A la Plaça Valldaura de Manresa, agafar el bus 705 en senti El Xup i baixar a Grup Pare Ignasi Puig (4 parades), unes 2:00 h.

Des de Barcelona - Plaça Espanya amb Ferrocarrils de la Generalitat R5 o R50 fins a Manresa. A l'estació d'autobusos de Manresa (Manresa Alta), agafar el Bus T5 fins a Salleles, unes 2:00 h.

Des de qualsevol de les estacions de tren de Renfe, FGC o autobusos, podeu afagar un taxi fins a l'Oller del Mas, entre 5 i 10 minuts.

Preu: 35,00€ per adult

Reservar

Oller del Mas

Heretat sostenible amb castell mil·lenari

Oller del Mas és un celler amb castell mil·lenari a Manresa, amb vistes a Montserrat. Visitar l'Heretat és una experiència recomanada per la premsa internacional. L'Oller del Mas fa activitats a un entorn de natura i històriques, amb tast de vins ecològics, de varietats autòctones, com el Picapoll. L'oferta es completa amb la cuina del restaurant Bages 964, els allotjaments de luxe de Les Cabanes de l'Oller, espais d'esport, salut, i wellness, sales per acollir empreses i esdeveniments, en un entorn natural sostenible. Tot amb 1.000 anys d'història.

Celler Bages Bages

Bages

Vinyes emboscades i pedra seca

El Bages és una petita zona de vins amb història. Fes una escapada d'enoturisme al Bages, amb pedra seca, vinyes amb boscos i la varietat Picapoll. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Bages, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Pla de Bages.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials