Experiències

VISITA AMANTS DE LA HISTÒRIA

Més de 1.000 anys d'història dins d'un castell
Cultura i història Bages

Preu per adult: 28.00€.

Reservar

La visita Amants de la història i tast de vins és una de les experiències culturals del celler Oller de Mas. Endinsa't en més de 1.000 anys d'història, que comencen l'any 956 amb Arnau Oller. Penetra en un castell mil·lenari, testimoni del pas dels segles. Les estances del castell conserven la vida dels avantpassats, a través dels murals, els quadres, els seus objectes més íntims. 36 generacions de la mateixa família han viscut petites i grans històries en aquest castell mil·lenari, que han portat a l'Oller del Mas ser el que és avui. Acaba la visita amb un tast de tres vins històrics de l'Oller del Mas.

Horaris

De dimarts a dissabte, a les 10:00 h. amb reserva prèvia.

Altres horaris, o entre setmana, consulteu abans.

L'horari del celler Oller del Mas és de dilluns a diumenge, de 9:00 a 20:00 h.

El celler disposa de l'allotjament Les Cabanes de l'Oller i del restaurant Bages964.

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible fer reserva prèvia.

Per correu a enoturisme@ollerdelmas.com.

Per telèfon al 93 876 83 15.

CANCEL·LACIONS

L'experiència reservada es pot bescanviar per qualsevol altre experiència de la botiga del celler, pel motiu que sigui, fins a 24 hores abans del seu inici. En el cas que vulgueu la devolució de l'import, l'Oller de Mas es reserva 9 € en concepte de despeses de gestió i comissions bancàries. Passat el període de 24 hores, s'aplica el 100% de les despeses, i l'activitat no serà reemborsable.

MENORS

Als menors de 18 anys, o les persones que no vulguin vi, se'ls servirà most, suc, o refresc.

Com arribar-hi?

Carretera d’Igualada C-37Z km 91 - 08242 Manresa
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme en transport públic al Bages?

Des de Barcelona - Sants amb Renfe R4 fins a Manresa. A la Plaça Valldaura de Manresa, agafar el bus 705 en senti El Xup i baixar a Grup Pare Ignasi Puig (4 parades), unes 2:00 h.

Des de Barcelona - Plaça Espanya amb Ferrocarrils de la Generalitat R5 o R50 fins a Manresa. A l'estació d'autobusos de Manresa (Manresa Alta), agafar el Bus T5 fins a Salleles, unes 2:00 h.

Des de qualsevol de les estacions de tren de Renfe, FGC o autobusos, podeu afagar un taxi fins a l'Oller del Mas, entre 5 i 10 minuts.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 60 minuts.

Des de Manresa, uns 5 minuts.

Des de Vic, uns 40 minuts.

Aparcament gratuït, amb capacitat per a més de 100 vehicles davant del celler.

 

Preu per adult: 28.00€.

Reservar

Oller del Mas

Heretat sostenible amb castell mil·lenari

Visita a l’Oller del Mas, celler amb bar de vins, restaurant i cabanes de luxe entre vinyes on gaudir de desconnexió natural fent enoturisme al BagesOller del Mas és un celler amb castell mil·lenari a Manresa, amb vistes a Montserrat. Visitar l'Heretat és una experiència recomanada per la premsa internacional. L'Oller del Mas fa activitats a un entorn de natura i històriques, amb tast de vins ecològics, de varietats autòctones, com el Picapoll. L'oferta es completa amb la cuina del restaurant Bages 964, els allotjaments de luxe de Les Cabanes de l'Oller, espais d'esport, salut, i wellness, sales per acollir empreses i esdeveniments, en un entorn natural sostenible. Tot amb 1.000 anys d'història.

Celler Bages Bages

Bages

Vinyes emboscades i pedra seca

El Bages és una petita zona de vins amb història. Fes una escapada d'enoturisme al Bages, amb pedra seca, vinyes amb boscos i la varietat Picapoll. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Bages, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Pla de Bages.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials