Experiències

VISITA HISTÒRICA

Reviu la Guerra Civil aèria
Cultura i història Empordà

Preu: 17,50€ per adult

Reservar

La visita històrica és una experiència d'enoturisme cultural del celler Mas Llunes, situat a Garriguella, a l'Alt Empordà. És especialment fascinant la part de la Guerra Civil, que deixa la Ruta 314. Les vinyes que envolten el celler Mas Llunes van ser a finals de la Guerra Civil Espanyola el darrer aeròdrom republicà, construït el 1937. La construcció de l'aeròdrom va suposar l'expropiació de terrenys i edificis, amb la remoguda de terra, aplanament del terreny i l'arrencada de més de 100.000 ceps. Durant la Guerra, l'aeròdrom va ser bombardejat diverses vegades. El 6 de febrer de 1939 va ser l'escenari de la darrera batalla aèria de Catalunya. Prop del celler hi ha una làpida que ho recorda: la de l'oficial alemany Heinrich Windemuth, abatut per l'heroi de l'aviació republicana Josep Falcó. Històries com aquesta s'expliquen a Mas Llunes, on també podeu visitar un refugi antiaeri molt ben conservat, amb imatges d'avions, detalls de la guerra i de la importància estratègica de l'Empordà com a punt d'entrada de material estranger.

Què inclou?

  • Benvinguda al celler Mas Llunes
  • Passeig per les vinyes
  • Visita al refugi antiaeri
  • Passeig pel celler d'envelliment
  • Tast de vins històric

Horaris

De dilluns a divendres, de 9:00 a 18:00 h.

Dissabtes, de 9:00 a 15:00 h.

Diumenges, de 10:00 a 14:00 h.

IDIOMES

Català, castellà, anglès i francès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible. Visites només amb confirmació.

Per formulari a la web de Mas Llunes.

Per correu a info@masllunes.es

Per telèfon al (34) 972 552 684

Com arribar-hi?

Carretera de Vilajuïga s/n - 17780 Garriguella
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1:45 minuts.

Des de Girona, 1:15 minuts.

Des de Figueres, uns 15 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren AVE des de Barcelona -Sants

A l'estació Figueres-Vilafant, uns 55 minuts.

Des d'allà agafar un taxi a Garriguella, uns 15 minuts. 

Preu: 17,50€ per adult

Reservar

Mas Llunes

Experiències sensorials i activitats històriques

Mas Llunes és un celler familiar de Garriguella, a l'Alt Empordà, que fa tastos de vins i experiències d’enoturisme sensorials i amb història. Els vins de Mas Llunes reflecteixen l'esperit empordanès: caràcter mediterrani, vinyes velles, de varietats autòctones, com la garnatxa blanca, roja (o grisa) i negra, o la carinyena blanca o negra, a més d'altres varietats internacionals. Els ceps creixen entre la brisa del mar, la serralada de l'Albera i el Canigó, bressolats entre ratxes de tramuntana.

Celler Alt Empordà Empordà

Empordà

Vins de tramuntana a la Costa Brava

L'Empordà és la zona de vins més al nord de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a l'Empordà, del Cap de Creus a Girona amb vins de lledoner i carinyena. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a l'Empordà, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Empordà.

Contacta

Comparteix aquesta experiència a les teves xarxes socials